Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Hét alternatief voor gras

Kijk je wel eens de tuin in terwijl je op de bank in de woonkamer zit? En zie je dat dat je tuin meer lijkt op een oerwoud dan op een tuin? Is je tuin helemaal overwoekerd met aangewaaide planten, kerstbomen die je niet naar een verzamelpunt heeft gebracht, onkruid en lelijke planten van je schoonmoeder? Is het gras dat de vorige bewoner gelegd heeft bijna een halve meter lang? In dat geval is de perfecte oplossing voor dit semi-oerwoud de betegeling van jouw tuin. Als je tegels in je tuin legt, dan hoef je je nooit meer zorgen te maken over het wieden van onkruid, het maaien van het gras en het snoeien van de struiken en bomen. Bovendien zorgt de betegeling van je tuin ervoor dat je gelijk een mooi terras hebt waarop je gezellig met je vrienden kan zitten. Daarnaast hebben tegels een lange levensduur en is er een grote keuze aan legmotieven. Er zijn heel veel soorten tegels waar je uit kan kiezen. Om de keuzestress te voorkomen, vertel ik je in dit artikel alles over het aanleggen een terras. Bij Bricks and Stones kan je terecht voor alle soorten tegels die ik ga bespreken, ze hebben een brede selectie en al vele jaren expertise op het veld van betegeling, terrassen en tuininrichting.

 

Als eerste, veel mensen leggen waaltjes in hun achtertuin. Dat komt omdat het een fijne standaardoptie is die in veel verschillende kleuren te krijgen is: grijze waaltjes, rode waaltjes, zwartje waaltjes en nog veel meer. Kenmerkend aan gebakken waaltjes, is dat ze en standaard formaat van 5 x 20 centimeter hebben, houd daar rekening mee.

Als je graag origineel en speciaal wil zijn, dan kan je kiezen voor ceramaxx tegels. Ceramaxx tegelsblijven heel lang mooi omdat ze voorzien zijn van een glazuurlaag waardoor ze geen water doorlaten. Zo blijven ze extra lang goed. Perfect voor een terras dus!

De laatste, veel gekozen optie, zijn gebakken klinkers. Deze zijn goedkoop en gemakkelijk te leggen.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Bricks and Stones.

https://www.bricksandstones.nl/