Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Laat uw roestvrijstalen product laserlassen door dit metaalbewerkingsbedrijf

Zoek je een professioneel bedrijf dat roestvrijstalen producten, zoals rvs, kan laserlassen? Dan ben je op de juiste plek bij BOZ Group in Bergen op Zoom. Dit bedrijf behoort tot de top 3 van Nederland op het gebied van metaalbewerking, waaronder laserlassen. Deze specialisten leveren precisieplaatwerk. Zij beschikken over een lasafdeling met allerlei voorzieningen om bij ieder project kwalitatief maatwerk te leveren. Doordat zij over apparatuur en materiaal van hoogwaardige kwaliteit beschikken, kunnen zij zelfs het meest dunne plaatmateriaal bewerken. De gerobotiseerde laserinstallatie maakt het voor deze specialisten mogelijk om ieder product van RVS te laserlassen. Hierdoor is nabewerking vrijwel niet nodig. Je leest het al: deze specialisten beschikken over de beste machines en uitstekende lasvaardigheden!

Ontdek de vele voordelen van lasertechnieken door deze specialisten

Laserlassen is precisiewerk, waar je vele voordelen van zult ervaren. Ook ten opzichte van ‘normaal’ lassen levert laserlassen meer voordelen op. Omdat dankzij laserlassen spanning vermindert, treedt er weinig vervorming op na het lassen. Dit komt omdat er op het materiaal een zeer korte en lage warmtestraal wordt ingebracht. Wat een ander voordeel is van laserlassen ten opzichte van regulier lassen, is dat laserlassing op zeer dun plaatmateriaal kan worden toegepast. Wist je dat je bij deze specialisten ook op de juiste plek bent voor het lasersnijden van RVS? Omdat BOZ Group in Nederland over gerobotiseerde laserlasinstallaties beschikt, kan ieder RVS product gesneden worden door middel van een laserstraal. Wil je graag meer informatie? De specialisten van dit bedrijf hebben ruime ervaring en daardoor veel vakkundige kennis en kunde in huis. Bespreek jouw wensen en ontdek de vele mogelijkheden die deze experts jou kunnen bieden.

Schakel deze specialisten in voor uw klus

Naast materialen en apparaten van hoogwaardige kwaliteit, deskundigheid en service ben je ook wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen hier op de juiste plek. BOZ Group in Nederland legt hier namelijk de nadruk op bij hun werkzaamheden. Zo zetten deze specialisten zich in voor het milieu en veiligheid en strijden zij tegen discriminatie en kinderarbeid. Dat klinkt goed, toch? Wil jij graag metaal laten bewerken of produceren door dit specialistische bedrijf? Neem dan contact op met de experts en bespreek de mogelijkheden voor uw klus.

https://bozgroup.nl/