Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een langer behoud van cultureel erfgoed dankzij Metamorfoze

Als we ervoor willen zorgen dat alle oude boeken en culturele materialen die momenteel in de bibliotheken liggen behouden blijven, dan is het bijzonder belangrijk om deze te digitaliseren. Papier blijft namelijk niet eeuwig bestaan en verliest zijn sterkte en kwaliteit na verloop van jaren. De bewaarmethoden in archieven vertragen dat proces uiteraard, maar ze kunnen boeken niet onsterfelijk maken. Daarnaast zal het materiaal ook veel toegankelijker zijn als het te raadplegen is via een digitaal medium. Om dit te bewerkstelligen is Metamorfoze door GMS een belangrijke stap. Met hun ervaring en kennis hebben ze de afgelopen jaren al diverse collecties gedigitaliseerd. Zo willen zij met Metamorfoze ervoor zorgen dat cultureel erfgoed blijft bestaan en raadpleegbaar blijft.

Een overzichtelijke planning is essentieel

Om het gehele proces van Metamorfoze vlot te laten verlopen, stellen de specialisten van GMS graag een overzichtelijk plan op om alles in goede banen te leiden. Deze medewerkers weten namelijk welke elementen noodzakelijk zijn om een goede kwaliteit van digitalisering te realiseren. Met een uitgekiend projectplan omschrijven zij elke stap uiterst nauwkeurig om een vlot verloop te waarborgen. Het samenspel tussen opdrachtgever, Koninklijke Bibliotheek en GMS staat centraal tijdens heel de procedure. Zo inventariseert GMS alle materialen en overloopt hierbij de eisen en wensen van Metamorfoze. Na de uitvoering zorgen ze ervoor dat alles op digitale bestanden verkrijgbaar is en u een overzicht krijgt van het geleverde werk.

Een bewezen dienst van een ervaren onderneming

Met Metamorfoze van GMS rekent u op de service van een specialist in zijn vakgebied. Als u aanvullende informatie wenst over het Metamorfoze programma of graag eens een gesprek aangaat met een van de vele medewerkers, dan neemt u het best contact op met deze onderneming. Zij leggen u graag uitvoerig het proces uit en informeren u over de verschillende mogelijkheden met dit systeem.

https://gmsnl.com/