Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verschillende mogelijkheden voor evenementenmunten

Evenementenmunten kopen doet u bij dé specialist in plastic betaalmunten: Damen Plastics! Dit bedrijf produceert al jarenlang professionele munten die gebruikt kunnen worden voor evenementen. Ze hebben een uitgebreide machinepark met diverse spuitgietmachines waarmee de munten worden gemaakt. Ze bieden veel verschillende mogelijkheden aan en u kunt bij hen ook terecht voor maatwerk. Voor welke optie u ook kiest, u profiteert altijd van hoogwaardige kwaliteit munten. Door hun ervaring en expertise geven ze u ook graag deskundig, betrouwbaar en persoonlijk advies. Heeft u bepaalde wensen en wilt u weten wat er mogelijk is? Deze specialisten helpen u graag verder!

Kiest u voor standaardmunten of maatwerk?

Wanneer u evenementenmunten laat maken, zijn er verschillende opties. Wilt u standaardmunten laten maken, bijvoorbeeld reliëfmunten of bedrukte munten? Of kiest u juist voor maatwerk? Het is bij Damen Plastics allemaal mogelijk! Wanneer u bijvoorbeeld munten wilt laten maken die aansluiten bij de stijl van het evenement, kunt u munten kiezen met de kleuren van uw huisstijl. Ook is het mogelijk om uw logo op de munten te laten drukken. Zo zijn de munten direct herkenbaar voor bezoekers. Doordat dit bedrijf over een eigen fabriek beschikt met diverse machines, kunnen ze uw bestelling snel en professioneel uitvoeren. Daarnaast leveren ze de munten rechtstreek af bij de klant, er komt geen tussenpersoon aan te pas. Hierdoor profiteert u ook nog eens van een snelle levering.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor meer informatie over de mogelijkheden van evenementenmunten kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Damen Plastics. Zij vertellen u graag meer en geven advies op basis van uw wensen. U vindt de contactgegevens op hun website. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een overzicht van de kosten. Dit is geheel vrijblijvend en doet u eenvoudig via de website van Damen Plastics.

https://damenplastics.nl/