Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop een balenklem voor uw heftruck bij dit professionele bedrijf

Bent u op zoek naar een balenklem of andere voorzetapparatuur voor uw heftruck? Dan kan Durwen Benelux u vast en zeker verder helpen. Dit bedrijf is leverancier van heftruck voorzetapparatuur van het Duitse merk Durwen. Dit merk is opgericht in 1947 en is dé specialist in het ontwikkelen en produceren van machines en diverse apparatuur. Klantenbelang, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteitsnorm staan bij deze specialist hoog in het vaandel. Om de verkoop en service van de apparatuur van het merk Durwen in de Benelux te bevorderen, is Durwen Benelux opgericht. Sinds 2012 zijn ze werkzaam en bieden elke klant professionele ondersteuning bij de aanschaf van Durwen producten voor hun bedrijf.

Voor welke balenklem kiest u?

Wanneer u een balenklem wilt kopen van deze specialist, heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo kunt u voor de balenklem PBK ISO II/III/IV kiezen, maar ook de recycling balenklem PBK ISO I/III/IV is een favoriet onder vele klanten. Deze balenklemmen hebben een stabiele constructie en zijn speciaal gemaakt voor compacte bouwmaten. De klemmen zijn voorzien van een ventielgestuurde sideshift en hebben slanke armen. Dit maakt het mogelijk om balen dicht tegen elkaar te stapelen. Ook vindt u bij deze specialist een draaibare balenklem. Dit apparaat kan 360 graden draaien om de goederen nog flexibeler te kunnen verladen.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie en advies

Wilt u een balenklem kopen, maar weet u niet goed welke bovengenoemde variant geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Durwen Benelux. Zij geven u graag deskundig advies en kunnen u meer vertellen over hun verschillende machines en apparatuur. Ook wanneer u al een balenklem heeft, maar deze niet optimaal werkt, kunt u contact opnemen. Dit bedrijf heeft een eigen werkplaats waar ze reparaties en revisies uitvoeren en een onderdelenmagazijn met een ruime voorraad.

https://www.durwenbenelux.com/