Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

CNC freeswerk is een snelle én efficiënte methode voor allerlei soorten materiaal

CNC freeswerk is een ontzettend snelle en efficiënte methode om allerlei soorten materiaal op maat te frezen. Gewoonlijk heeft u bij freeswerk verschillende machines nodig om hout, kunststof en metaal te kunnen frezen. Bij deze speciale vorm van freeswerk is dat niet langer nodig. De computergestuurde machine kan namelijk alle materialen frezen met een roterende beweging. Wilt u er zeker van zijn dat uw CNC freeswerk wordt uitgevoerd door een specialist? Schakel dan Overlasko Konstruktie BV uit Nieuwdorp, nabij Middelburg, in!

Jarenlange ervaring met freeswerk voor uiteenlopende bedrijven

Deze aanbieder biedt al jarenlang CNC freeswerk aan bedrijven uit verschillende sectoren aan. Zo worden zij vaak ingehuurd door constructie- en machinebouwbedrijven, maar ook door de offshore-industrie. Het gebruik van deze vorm van freeswerk biedt u een aantal voordelen. Doordat de foutmarge ontzettend klein is, blijft er weinig restmateriaal over. Hierdoor bespaart u op hoge kosten tijdens de inkoop van uw materiaal. Daarnaast kunnen de medewerkers uw benodigdheden op maat voor u frezen. Zo is het freeswerk direct geschikt voor toepassing binnen uw project. De werkzaamheden worden door deze specialist uitgevoerd onder de ISO 9001 en ISO 3834-2- normen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit wanneer u gebruikmaakt van de diensten van deze aanbieder.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Overlasko Konstruktie BV specialiseert zich niet alleen in CNC freeswerk. U kunt hier ook terecht voor andere diensten, zoals het snijden, lassen en CNC walsen van platen. Daarnaast helpen de medewerkers u graag met de montage van uw materiaal. Voor welke werkzaamheden u dit bedrijf ook inschakelt; u bent er zeker van dat deze met de grootste nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Neem contact op met deze specialist voor alle mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Op de website vindt u ook een impressie van kleine en grote projecten die zij met groot succes hebben afgerond.

https://overlasko.nl/