Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

De juiste producten voor gevelonderhoud in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een specialist in Zuid-Holland die diverse oplossingen kan bieden op het gebied van gevelonderhoud en vastgoedonderhoud? Ga dan naar CCP International BV (CCPI) in Krimpen a/d Lek voor professionele reinigings-, onderhouds-, en beschermingsproducten voor gevelonderhoud. Zij produceren deze producten al ruim 12 jaar voor onder andere schoonmaak-, bouw-, en gevelonderhoudsbedrijven en bieden voor ieder project een oplossing op maat aan. Tijdens het produceren en ontwikkelen van de producten houden ze bovendien rekening met de ISO 9001 kwaliteiten, de 14001 milieurichtlijnen en de GMP+ normen.

Diverse toepassingen met de producten van deze specialist

De reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten van CCPI zijn geschikt voor diverse toepassingen en ondergronden. Per project wordt er daarom ook gekeken naar een oplossing op maat. Zoek je bijvoorbeeld een oplossing voor gevelonderhoud, het verwijderen van graffiti, het onderhouden van een object of het beschermen en reinigen van aluminium? Dan staan de experts van CCPI graag voor je klaar met de juiste producten en eventueel professioneel advies. Zo ben je altijd verzekerd van tijdig en kwalitatief gevelonderhoud bij jou in Zuid-Holland.

Professioneel advies op basis van een projectinspectie en referentieproeven

De specialisten van CCPI zitten al jaren in het vak en hebben veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gevelonderhoud. Om deze reden zijn ze niet alleen gespecialiseerd in het leveren van de juiste producten en oplossingen voor gevelonderhoud in Zuid-Holland, maar schrijven ze ook uitgebreide projectadviezen. Dit doen ze op basis van een grondige projectinspectie en referentieproeven, om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

Verzeker jezelf van de beste oplossing voor jouw project

Wil je graag jouw gevel beschermen met een gevelcoating of heb je een andere uitdaging op het gebied van gevelonderhoud in Zuid-Holland? Neem dan contact op met de specialisten van CCPI en profiteer van een oplossing op maat. Deze experts staan graag voor je klaar.

https://www.cleaningcareproducts.com/