Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Fysiotherapie in Den Haag volgen om van uw klachten af te komen

Bent u woonachtig in regio Den Haag en heeft u last van klachten aan uw spieren of gewrichten? Dan kunt u terecht bij Rugschool in Den Haag voor fysiotherapie. Met name als u last heeft van rugklachten, zijn zij dé aangewezen praktijk voor een behandeling. Zij specialiseren zich namelijk al ruim vijftien jaar in de behandeling van rugklachten, waarbij uitleg een groot onderdeel van de behandeling is. Vandaar ook de bedrijfsnaam Rugschool.

Een professionele en doeltreffende behandeling

Als u de stap zet om fysiotherapie te gaan volgen in regio Den Haag, wilt u dit natuurlijk bij een praktijk doen waar professionaliteit en doeltreffendheid voorop staan. Dit zijn twee zaken waarvan u verzekerd bent bij Rugschool. Bij deze praktijk werken enkel therapeuten met verregaande kennis en veel ervaring. Zo bent u er dus zeker van dat uw klachten op de snelste en meest effectieve wijze worden verholpen of verminderd. Dit kan middels veel verschillende behandelingen, die uiteraard afhankelijk zijn van uw klachten. Een greep uit de behandelingen is:

  • Sportfysiotherapie
  • Rug fysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Dry needling

Een behandeling aangepast op uw specifieke klachten

Bij Rugschool gaan ze altijd voor een behandeling die aansluit op uw specifieke klachten. Wanneer u zich bij de praktijk in Den Haag voor fysiotherapie aanmeldt, wordt dan ook altijd eerst een intakegesprek gevoerd. Gedurende dit gesprek worden uw klachten in kaart gebracht en onderzocht, zodat er een behandeling op maat opgesteld kan worden.

Kom eindelijk van uw klachten af

U wilt toch eindelijk van die vervelende rugklachten of andere lichamelijke klachten af? Blijf er niet langer mee lopen en maak een afspraak voor fysiotherapie bij Rugschool in Den Haag. U kunt zonder verwijzing bij deze praktijk terecht en hoeft dus niet eerst langs de huisarts. Doordat een verwijzing niet noodzakelijk is, kunt u snel starten met uw behandeling. Des te eerder bent u klachtenvrij!

Gerelateerde artikelen

Laat uw bezittingen vervoeren door een specialist als u gaat emigreren naar een CuraƧao

Letselschade en een advocaat in Amsterdam nodig?

Een specialist met een uitgebreid aanbod kunstgras van hoogwaardige kwaliteit