Ferreavalves
Image default
Particuliere dienstverlening

De voordelen van online scheiden

Online scheiden is een gemakkelijke keuze wanneer je veel tijd, moeite en geld wilt besparen. Profiteer van deze voordelen terwijl een belangrijk onderdeel vaststaat: je blijft in gesprek met elkaar. Een ander groot voordeel van een digitale echtscheiding is dat je minder afhankelijk bent van allerlei derden zoals een mediator, advocaat of rechter. Er is tegenwoordig zoveel informatie beschikbaar op internet, dat ook zonder veel hulp van anderen, tot goede keuzes kan worden gekomen.

Hoe een online echtscheiding in zijn werk gaat

Kies er samen voor om de aanvraagformulieren in te vullen wanneer je online gaat scheiden. Vervolgens nemen de echtscheidingsadvocaten van Echtscheidingswinkel met eenieder zowel afzonderlijk als gezamenlijk contact op. Alle gegevens en keuzes worden besproken en vastgelegd. Dit verloopt telefonisch, per WhatsAppgroep of gewoon per post. Dit is geheel afhankelijk van jullie eigen voorkeuren. Bij deze specialist worden jullie begeleid en zorgen ze dat de afspraken goed op schrift komen. Daarbij maken ze de alimentatieberekening en zorgen ze ervoor dat de advocaat de stukken opstelt voor de rechtbank. Dit is inclusief alle afspraken over geld, kinderen, woning, schulden, pensioen, bedrijf etcetera. 

Schakel begeleiding van een specialist in

Online scheiden is een snelle oplossing omkleed met gemak. Vraag jouw online echtscheiding aan via de website van Echtscheidingswinkel. Bij deze specialist werken ze volgens een methode die gebaseerd is op het respecteren van de onderling gemaakte afspraken. Op deze manier bepaalt niet de rechter of een advocaat jullie toekomst, maar bepaal je zelf hoe je het leven verder inricht. Door de hulp van deze specialist in te schakelen, is alles binnen een paar weken al rond. Ook kan er meestal een subsidie worden aangevraagd, dit komt doordat de scheidingskosten laag zijn. Als subsidie niet lukt, kan er gerekend worden op een vast bedrag. Dit bedrag wordt niet hoger wanneer de scheiding langer duurt of ingewikkeld is.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/