Ferreavalves
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze tandarts biedt volledige narcose aan voor mensen met angst

Bent u iemand die liever niet dan wel naar de tandarts gaat? Dan bent u niet de enige, want er zijn maar weinig mensen die voor hun plezier de stoel in stappen. Het is ook mogelijk om ‘liever niet’ te vervangen met ‘helemaal niet’ en dat betreft dan iedereen die zo bang is voor de tandarts, dat ze hun gebit liever achteruit laten gaan. Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer begrijpt als geen ander hoe verlammend het kan zijn om zo bang te zijn voor de tandarts dat u daar paniekaanvallen van krijgt en niet behandeld kunt worden. Zij specialiseren zich in het aanbieden van oplossingen voor mensen met een angst voor de tandarts.

Een narcose behandeling bij de tandarts

Voor de één klikt het erg rigoureus en voor de ander klinkt het hemels: u kunt bij deze tandarts in Deventer een volledige narcose krijgen en dus helemaal niets merken van de gehele behandeling die wordt uitgevoerd. Een anesthesist brengt u onder narcose, zorgt ervoor dat u veilig onder narcose blijft en maakt u naderhand pas weer wakker. U moet dan een uur blijven om bij te komen, maar daarna mag u alweer opgehaald worden en naar huis. De meeste mensen ervaren geen bijverschijnselen bij de tandarts met een volledige narcose, omdat u niet al te lang slaapt. Het is een ideale manier voor iedereen die paniekerig wordt als ze alleen al aan de tandarts denken.

Een roesje is ook mogelijk

Heeft u hulp nodig om met uw angstgevoelens om te gaan, maar is een volledige narcose behandeling bij de tandarts voor u iets te veel van het goede? Dan kunt u ook om een sedatie vragen. U krijgt dan een injectie of tabletten met verschillende slaapmiddelen en – ook al bent u nog bij bewustzijn – daarvan wordt u rustig en kalm. Een sedatie of een narcose behandeling bij de tandarts zijn voor mensen met een tandartsangst een grote uitkomst. Vraag hierover gerust meer informatie aan bij deze praktijk in Deventer als u hier interesse in heeft.