Ferreavalves
Image default
Particuliere dienstverlening

Verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout

Als je zwanger bent, krijg je vaak (ongevraagd) advies. Je ouders, schoonouders, vrienden, familieleden of collega’s weten je allemaal wel iets te vertellen over hun ervaringen met het ouderschap. Ze geven je hun visie op de beste opvoedmethodes en vertellen je over wat je wel en niet in huis moet halen voor de komst van je kleintje. Je bent soms al een beetje onzeker, aangezien er van alles op je afkomt en je door al die meningen en adviezen uit je omgeving je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Het liefst zou je een verloskundigen hebben die je goed informeert en helpt tijdens je zwangerschap en bevalling op een manier waar jíj je prettig bij voelt. Dat is immers het belangrijkste.

Stel al je vragen

Als je woonachtig bent in Breda of Oosterhout, dan is verloskundigenpraktijk Nintu wellicht iets voor jou. In deze praktijk werken twee verloskundigen die écht de tijd nemen voor hun cliënten. Door de lage case load hanteren ze flexibele en uitgebreide spreekuren, waarbij je al je vragen stelt. Zo verlaat je goed geïnformeerd de spreekkamer. Per controle is zeker 30 minuten de tijd en leren de verloskundigen je goed kennen. Tijdens de bevalling heb je daarom aan één blik genoeg, zodat jouw belangen en wensen altijd voorop staan. Met de deskundigen stel je een persoonlijk plan op om de bevalling op jouw manier in te richten. De verloskundigen hebben veel ervaring met badbevallingen en informeren je over alle mogelijkheden. Twijfel je bijvoorbeeld tussen een thuisbevalling of kraamhotel? Zij helpen je een goed geïnformeerde keuze te maken.

Vraag jouw eerste intakegesprek aan en maak kennis

Meld je aan bij deze verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout en profiteer van persoonlijke zorg. Je vult eenvoudig online het inschrijfformulier in of belt met de medewerkers om een eerste intakegesprek in te plannen. Zo leer je de verloskundigen alvast kennen. Voor meer informatie over de praktijk bekijkt u de website van de verloskundigenpraktijk of belt u naar de locatie nabij Oosterhout.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/