Ferreavalves
Image default
Particuliere dienstverlening

Ontdekt tijdens een onvergetelijke rondreis de indrukwekkende hoogtepunten van Bali en Java

Wilt u graag de wereld ontdekken en gaat u graag naar plaatsen waar u nog nooit bent geweest? Dan is een luxe rondreis door Vietnam, Bali of Java de perfecte vakantie voor u. Door het maken van een rondreis komt u langs de mooiste gebieden, schitterende natuur en ontdekt u unieke plekken in landen waar u wellicht nog nooit bent geweest. Zo is een luxe rondreis door Vietnam een ideale combinatie van bekende highlights, historische plekken en schitterende natuur. U reist via mooie waterwegen, pakt de nachttrein naar Lao Cai en maakt een fietstocht langs de rijstvelden. Natuurlijk mag de historische en keizerlijke stad Hue, waar u het oude Vietnam bekijkt, niet ontbreken.

Een schitterende rondreis door Bali en Java

Wanneer u een rondreis door Bali en Java gaat maken, wilt u dit op een mooi tempo doen, zodat u alles meekrijgt wat u mee wilt pakken. Tijdens een rondreis maakt u dingen mee die u nooit meer zult vergeten. Denk bijvoorbeeld aan de machtige Bromo vulkaan waar u de zonsopgang kunt bekijken. Snorkel op een prachtige locatie in Pemuteran en spot mooie dolfijnen. Een rondreis door Bali en Java is een vakantie voor de echte fijnproevers. Het is een unieke combinatie van cultuur en strand. U zult hier genieten van een heerlijke vakantie.

Pas uw rondreis aan voor een onvergetelijke vakantie

Bij Original Asia organiseren ze de mooiste rondreizen voor de echte liefhebbers van reizen en het ontdekken van mooie landen. Zo kunt u voor een luxe rondreis door Vietnam of voor een reis door Bali en Java bij hen terecht. U kunt zelf de reis kiezen en geheel aanpassen naar uw wensen. Zo is het mogelijk om bestaande reizen te verlengen om nog langer te genieten van de cultuur in Vietnam of voegt u meer avontuur toe een de rondreis door Bali en Java. Bij deze specialist heeft u de touwtjes zelf in handen en weet u zeker dat u een onvergetelijke rondreis gaat maken waarbij u indrukwekkende hoogtepunten meemaakt.