Ferreavalves
Image default
Marketing

Breng je bedrijf onder de aandacht door notitieboeken te laten bedrukken

Ben je op zoek naar een bijzondere en opvallende manier om bijvoorbeeld je bedrijf of club onder de aandacht te brengen? Dan is het een leuk idee om notitieboeken of zelfklevende memoblokjes te laten bedrukken. Deze producten zijn namelijk niet alleen items die vrijwel dagelijks door mensen worden gebruikt en dus veel onder de aandacht komen, maar lenen zich ook gemakkelijk voor creativiteit. Door het vlakke oppervlak kun je namelijk op een perfecte manier bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf printen. Lijkt dit je een goede investering? Bekijk dan eens wat Leoprinting op dit gebied voor je kan betekenen. Zij zijn gespecialiseerd in het printen en bedrukken van allerlei producten, waaronder notitieboeken en zelfklevende memoblokjes.

De vele mogelijkheden die je hebt bij deze specialist

Kies je ervoor om deze specialist in te schakelen, dan is er een hoop mogelijk. Allereerst heb je de keuze uit een breed aanbod aan notitieboeken van hoogstaande merken. Je kunt in dit geval bijvoorbeeld denken aan Moleskine, Moods en CIAK. De notitieboeken uit de collectie zijn gevarieerd in afmetingen, kleur en soort omslag. Heb je jouw favoriete notitieblok gevonden? Dan laat je deze volledig personaliseren door Leoprinting. Daarbij kun je al je creativiteit gebruiken. Wil je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, of misschien een bekende slogan of reclameboodschap? Alles is mogelijk! En dat geldt niet alleen voor het bedrukken van notitieboeken; ook zelfklevende memoblokjes behoren tot de optie. Kies hier ook jouw favoriete memoblokjes en laat het print- en drukwerk vervolgens over aan deze specialist. Snel, makkelijk én altijd een persoonlijk resultaat.

Vraag eenvoudig online een offerte aan

Wil jij zelfklevende memoblokjes of notitieboeken laten bedrukken door een specialist? Wacht dan niet langer en schakel Leoprinting in! Je vraagt heel eenvoudig een offerte aan, zodat je direct een overzicht krijgt van de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje. De vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je ook graag bij het beantwoorden van al jouw vragen en adviseren je indien gewenst. Neem nu contact met hen op via de gegevens op de website.