Ferreavalves
Image default
Eten en drinken

Catering nodig in Venlo? Zó regel je alles in een handomdraai

De meest tongstrelende cateringproducten van Venlo koop je bij Happie Delivery. Met ons simpele bestelsysteem is een boeking zonder moeite geplaatst. Met onze collega cateraars in heel Nederland kunnen wij uw catering bezorgen in elke stad. Fingerfood, buffetten, barbecues, lunches, high tea?s, drankenpakketten regelen wij op kantoor of aan huis in Venlo. Al uw catering leveren wij in ecologische catering dozen. Zo is uw catering niet belastend voor ons milieu. Happie Delivery in Venlo en al haar collega’s zijn HACCP gecertificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een goede bezorging en catering. Happie Delivery Catering in Venlo is in te zetten voor verschillende soorten bijeenkomsten. trouwerijen, afscheidsfeesten, werk gerelateerde evenementen, verjaardagen, of zelfs Babyshowers. 

Verschillende type producten beschikbaar

Als u unieke partysnacks wilt bestellen zit u helemaal op uw plek in onze winkel. Van originele canapés, tot de meest culinaire hapjes, zoals mini quiches. De keuze van Happie Delivery in Venlo is gigantisch. Zo zorgt u dat uw genodigde altijd iets eten dat in hun smaak valt. Zo zit het ook met onze buffet maaltijden; enorm veel mogelijkheden! Lukt het u niet het perfecte arrangement te vinden? Dan maken wij uw pakket gewoon geheel op maat! Ook barbecue catering regelen in Venlo is heel eenvoudig. U mag er zelfs voor gaan om een echte grill-meester u te laten assisteren op locatie. Hij/Zij zal de BBQ voorbereiden, de gerechten tot in de puntjes te bakken en serveren, achteraf de locatie schoonmaken, en zelfs de afwas doen.

Deze orginele catering is perfect in de coronacrisis

Ook in coronatijd kan Happie Delivery een orginele catering voor u verzorgen. Bijvoorbeeld een catering die je nergens anders ziet; de Picknick! Heerlijk genieten van het park en van collega?s en vrienden. Happie Delivery is de gehele week te contacteren via telefoon, mail of chat. Als u voorstel op maat aanvraagt, krijgt u deze dezelfde dag. ZÛ werkt de service van Happie Delivery in Venlo.