Ferreavalves
Image default
Groothandel

Bestel al jouw kappersbenodigdheden bij deze ervaren groothandel

Ben je op zoek naar een groothandel die jou kan helpen aan al jouw kappersbenodigdheden? Dan zit je zeker goed bij Koos van der Beek. Met meer dan 80 jaar opgebouwde ervaring en kennis, worden alleen artikelen van A-kwaliteit je aangeboden. Jij kan er dus altijd zeker van zijn dat jij en je klanten het beste van het beste krijgen. In 1939 is Koos van der Beek gestart in een garage; deze groeide uit tot een van de oudste en gezelligste kappersgroothandels van Nederland. In alle deze jaren heeft service, ondersteuning en goed advies voorop gestaan. Dit zijn dan ook zaken die deze kappersgroothandel groot heeft gemaakt, waardoor steeds meer kappers hiervan kunnen profiteren.

Ontdek een goede balans tussen A-kwaliteit en prijs

Bij Koos van der Beek vind je, naast perfecte service, ook alle kappersbenodigdheden van A-kwaliteit. Dit kunnen scharen, kammen en verzorgingsproducten zijn, maar ook kappersstoelen en werkwagens. Oftewel, alles wat iedere kapper nodig heeft, is te vinden in deze fysieke en online groothandel. Bekijk gemakkelijk alles in overzichtelijke webshop en profiteer van gratis levering vanaf € 125,-. Wil je liever alle producten bekijken in een fysieke winkel? Dan ga je langs in Leusden, waar een gedreven medewerker jou adviseert en verder helpt. Je kan er echter ook voor kiezen om een medewerker naar jouw salon te laten komen. Dit bespaart je tijd, zodat je snel weer verder kan met waar jij zo goed in bent: de mooiste kapsels knippen en kleuren.

Neem eenvoudig en snel contact op met het team

Heb je nog vragen over kappersbenodigdheden die het beste bij jouw werkstijl passen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met één van de enthousiaste medewerkers van Koos van der Beek. Doe dit door te bellen, mailen of langs te gaan bij deze groothandel in Leusden. Je wordt dan met veel plezier verder geholpen.

https://www.koosvanderbeek.nl/