Ferreavalves
Image default
Groothandel

Thermobox voor de horeca bestellen of speciaal op maat laten maken

Een thermobox voor de horeca is noodzakelijk als u gerechten van de ene naar de andere locatie wilt vervoeren. Thermoboxen zijn gemaakt van een lichtgewicht, maar zeer sterk kunststof dat optimaal isoleert. Zo kunt u warme en koelverse maaltijden, maar ook diepvriesmaaltijden prima op temperatuur houden tijdens het transport. Een thermobox voor de horeca is onmisbaar als u maaltijden aan huis bezorgt. Of als u een cateringbedrijf heeft en uw gerechten meteen wilt kunnen neerzetten op de locatie.

Thermobox voor de horeca op maat laten maken

Er zijn vele maten thermoboxen beschikbaar. Toch kan het voorkomen dat de maat die u zoekt er niet tussen zit. Ook dan is er geen probleem. Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u namelijk thermoboxen op maat bestellen. U geeft de gewenste maten door en de thermobox voor de horeca wordt speciaal voor u gemaakt. Het bedrijf heeft ook warmhoudboxen in de meest uiteenlopende formaten in het assortiment. Zo kunt u er terecht voor een thermobox om pizza’s mee te bezorgen, maar ook voor thermoboxen om een compleet buffet in te vervoeren.

De voordelen van een thermobox

Een thermobox is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht materiaal, maar is ook stevig en robuust. Thermoboxen voor de horeca zijn gemakkelijk te stapelen. Ze sluiten perfect en zijn gemakkelijk weer open te maken. Door de handige uitsparingen en ergonomische handgrepen kunt u de box gemakkelijk hanteren. Bovendien zijn de thermoboxen geschikt voor gastronorm bakken, zodat ze breed inzetbaar zijn.

Houd uw gerechten perfect op temperatuur

Een thermobox voor de horeca is de ideale oplossing voor cateraars en restauranthouders. De warmhoudboxen zijn gemakkelijk te vervoeren op een verrijdbaar onderstel. Verzorgt u een driegangendiner op een plaats waar geen keuken aanwezig is? Dan is een thermobox dé oplossing: ieder gerecht blijft perfect op temperatuur voor het geserveerd wordt. Warmhoudboxen worden ook gebruikt in instellingen om de maaltijden op de juiste temperatuur te kunnen serveren. Bezoek de website van Lagro Waalwijk B.V. en bestel uw box!

https://www.lagrowaalwijk.nl/