Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Huis inrichten en de scandinavische stijl

Hoe makkelijk een huis inrichten vroeger was, hoe moeilijk het tegenwoordig is. Vroeger had bijna alles dezelfde stijl en in bijna alle gevallen ging comfort over stijl. Tegenwoordig zijn er wel miljoenen verschillende meubels en ook de stijlen zijn erg divers. Als je iemand bent die niet goed kan kiezen, heb ik een top stijl voor je: de scandinavische stijl. Dit is een stijl die overal bij past bijna en het zorgt ervoor dat het huis groter oogt. Ook heeft het een lichte uitstraling; waardoor je je snel op j gemak gaat voelen als je je huis inricht.

 

Maar wat is de scandinavische stijl eigenlijk? Dit is simpel. Het is een stijl geinspireerd door de scandinaviers, waar bij scandinavische kleuren worden gebruikt. Scandinavische kleuren zijn lichte kleuren en lichte pastelkleuren. Het heeft een abstracte uitstraling waar elke ruimte goed wordt gebruikt, zonder dat het huis er te vol uitziet. Dit is een veilige keuze als je een stijl wilt voor in je huis. Vooral omdat het helemaal niet duur hoeft te zijn.

 

Dat het niet duur hoeft te zijn komt door een bepaalde winkel die iedereen kent: de ikea natuurlijk. Als je rondloopt in de ikea dan zie je gelijk wat er wordt bedoeld met scandinavische stijl, want de winkel met de blauwe en gele kleuren staat hier vol van. Inspiratie opdoen doe je makkelijk op hun site; maar rondlopen is natuurlijk veel beter. 

 

Kortom: de Scandinavische stijl is een simpele en veilige stijl die bijna overal bij past. Vooral in een huis waar veel licht schijnt is het erg mooi, omdat de zon dan een sprookjesachtige uitstraling geeft aan de meubels. Deze stijl is ook goed te combineren met de moderne stijl en zelfs de industriele stijl! De mogelijkheden zijn oneindig, waardoor je huis inrichten opeens niet meer zo moeilijk is omdat alles toch wel past.

http://moosefarg.nl