Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Woning verkopen zonder makelaar; snel en gemakkelijk

De touwtjes in handen hebben in een situatie is vaak erg prettig. Je hebt immers zelf in de hand weke beslissingen er worden gemaakt, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Toch kan deze volledige zelfstandigheid in bepaalde situaties erg spannend zijn, denk bijvoorbeeld aan het verkopen van een woning.

In veel gevallen kiezen bewoners dan ook de makkelijke weg en huren een makelaar in. Echter brengt deze samenwerking een hoop kosten met zich mee. Gelukkig zijn er een manier om deze kosten te vermijden: de woning zelf verkopen. Het lijkt een grote klus, maar blijkt in praktijk enorm mee te vallen. Benieuwd naar de stappen die ondernomen moeten worden? Lees snel verder.

Vastgoedinvesteerders

Momenteel is de term ‘vastgoedinvesteerders’ enorm populair in het bedrijfsleven. De investeerders kopen een pand en vernieuwen, indien nodig, de aanwezige onderdelen om de betreffende woning op termijn te verkopen met winst. Echter kunnen vastgoedinvesteerders bijdragen aan een succesvolle verkoop van jouw woning. Onder meer Koen en Marlous staan open voor een samenwerking.

Verkopen aan vastgoedinvesteerders

Zo zul je jouw woning verkopen aan de vastgoedinvesteerders, zoals Koen en Marlous. Vooraf zal er een gesprek plaatsvinden waarin de situatie en de woning bespreekbaar worden gemaakt.

Na dit gesprek zal er een afspraak volgen waarin de waarde van de woning wordt bepaald. In die periode zullen de vastgoedinvesteerders de betreffende woning bezoeken om de sfeer, locatie en ruimte te ervaren. Dit bezoek kan beschouwd worden als bezichtiging, maar zullen dit in dit geval vastgoedinvesteerders zijn.

Vervolgens zal er een bod worden uitgebracht door Koen en Marlous. De huidige bewoners kunnen dit bod accepteren, waarna de sleuteloverdracht en ondertekening van het contract zal plaatsvinden. De woning zal op dat moment verkocht zijn en in handen zijn van Koen en Marlous. Op deze manier is je huis zelf verkopen zonder makelaar mogelijk.

http://zelfwoonhuisverkopen.nl