Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Stilstand en schade voorkomen

Stilstand en schade tijden het autorijden wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen. Stilstand en schade betekent kosten. Hoe langer je stilstaat en hoe groter de schade is des te meer zijn de kosten. Stilstand kan gebeuren door het moeite hebben met keren en weinig zicht hierbij rondom je voortuig te hebben. Je kan ook denken aan het rijden in de stad of een drukke menigte. Het is belangrijk dat je dan voldoende zicht hebt om stilstand te voorkomen. Ik zal in deze blog een aantal voortuigen noemen waar dit geregeld kan voorkomen en hoe je dit kan oplossen.

Ziekenwagen
Bij een ziekenwagen is het zeer belangrijk dat stilstand wordt voorkomen. Het kan namelijk soms gaan om leven en dood. Wanneer een ziekenwagen de drukte in moet rijden, of snel moet keren en of manoeuvreren, is het van belang dat ze hierbij een goed zicht hebben. Je kan het zicht rondom het voertuig verbeteren doormiddel van een draadloze achteruitrijcamera. Een draadloze achteruitrijcamera wordt zonder bekabeling aangesloten op het voertuig en kun je via een monitor goed zien wat er achter je voertuig gebeurt. Dit maakt het een heel stuk makkelijker om snel te keren, achteruit te rijden en te manoeuvreren. Ideaal voor een ziekenwagen.

Vuilniswagen
Een vuilniswagen is vaak erg groot en breed. Dit maakt het moeilijk om in smalle straten te rijden. Toch moet een vuilniswagen dit vaak doen, omdat die iedereen zijn vuil moet ophalen. Om in deze situaties stilstand te voorkomen, is het belangrijk om het zicht bij een vuilniswagen een heel stuk te verbeteren. Dit kan op allerlei manieren, maar de handigste is uiteraard weer via een waeco achteruitrijcamera. Met deze achteruitrijcamera kan je precies zien wat er achter je auto gebeurt. Super handig als je met je grootte vuilniswagen bij de smalle straatjes moet keren, of achteruitrijden. Zo voorkom je stilstand en schade rijden.

http://vanzwitserland.nl