Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een unieke vergaderruimte in de buurt van Tilburg

Wilt u samen met uw team op een unieke plek vergaderen en bent u daarom op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Tilburg? Dan zal de vergaderruimte van De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, op korte afstand van Tilburg, u niet teleurstellen. Dit sfeervolle pand is gelegen op een prachtige locatie, namelijk landgoed Gorp aan de Ley. Het vergaderen op deze unieke plek in de natuur zorgt gegarandeerd voor extra inspiratie tijdens de vergaderingen. De vergaderruimte is daarnaast van alle gemakken voorzien, waardoor uw vergaderingen soepeler zullen verlopen. Bent u benieuwd wat u precies kunt verwachten als u besluit een vergaderruimte te huren bij De Nieuwe Hoef? Lees dan verder!

Heb alles bij de hand op deze unieke vergaderlocatie

Kiest u ervoor om een vergaderruimte te huren van dit bedrijf, dan krijgt u een ruime en schone ruimte waar u met 25 personen kunt vergaderen. De locatie beschikt over goede wifi-verbinding, prettige tafels en stoelen en voldoende stopcontacten. Wilt u na de vergadering nog gezellig met uw collega’s napraten? Ga dan voor een heerlijke lunch of lekker drankje die verzorgd wordt door de uitstekende cateringservice. U heeft hierbij zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een Brabantse koffietafel of een uitgebreid brunchbuffet. Zo wordt vergaderen niet alleen een functionele, maar ook een leuke activiteit! Mocht de vergaderruimte u bevallen en u heeft interesse om vaker een ruimte te huren van De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg, dan kunt u hier zeker de mogelijkheden bekijken wat betreft het huren van een ruimte voor een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of bedrijfsborrel. U ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos bij dit bedrijf.

Reserveer uw vergaderruimte eenvoudig online

Zoekt u een vergaderruimte in de buurt van Tilburg? Dan biedt De Nieuwe Hoef, op korte afstand van Tilburg, de geschikte ruimte voor u aan. Reserveer de vergaderruimte eenvoudig vooraf online via de website van dit bedrijf. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar.

https://nieuwehoef.nl/