Ferreavalves
Image default
Groothandel

Mooie houtlook tegels voor uw huis in Rotterdam

Houtlook tegels worden steeds populairder bij woningen in regio Rotterdam, Dordrecht en elders in Zuid-Holland. Hardhouten vloeren stijgen met het jaar in prijzen terwijl ze vaak op de lange termijn problemen kunnen opleveren, zoals het kromtrekken van stroken. Dit komt omdat hout niet volledig bestendig is tegen vochtigheid en hitte. Houtlook tegels van Intertegel in Dordrecht, nabij Rotterdam, zijn echter bestendig tegen vocht terwijl u geniet van de warme look van een hardhouten vloer. Net zoals bij echte houten vloeren, worden de tegels geleverd in lange planken. U kunt zelf bepalen in wat voor patroon de planken worden gelegd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een visgraatpatroon te leggen met houtlook tegels.

De textuur van houtlook tegels

Nieuwe ontwikkelingen in 3D-beeldtechnologieën hebben ervoor gezorgd dat houtlook tegels een grote ontwikkeling hebben gemaakt in authenticiteit voor in uw woning te Rotterdam. Digitale beeldvorming kan zelfs de structuur van hout vastleggen en realistische looks en texturen opnieuw creëren. Tegels met houtlook moeten vaak van dichtbij worden bekeken voordat iemand zich realiseert dat het geen echt hardhout is. De planken zijn ontworpen aan de hand van originele houten vloeren. U zult zien dat als u showroom van Intertegel in Dordrecht, nabij Rotterdam, bezoekt dat het patroon op alle houtlook tegels uniek is, net zoals bij echte houten vloeren.

De sfeer van houtlook tegels

Het plaatsen van lange tegels was vroeger riskant omdat ze na de installatie zouden verschuiven. Dankzij de moderne technologie en de juiste installatie, is dit niet langer een probleem. Als u uw houtlook tegels in Rotterdam bestelt bij Intertegel heeft u het voordeel dat u gebruik kunt maken van hun installatieservice. Een vakkundige plaatsing van houtlook tegels in Rotterdam zal u helpen om eventuele problemen met kromtrekken of ongelijke randen te voorkomen. Zodra de tegels zijn gelegd, kunt u genieten van uw moderne en warme woonomgeving.

https://intertegel.nl/