Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een cursus lassen voor beginners? Zoek niet verder

Denkt u al even na om te starten met een cursus lassen voor beginners, maar komt het er maar niet van? Dan is het nu uw tijd. Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet, Gelderland, biedt namelijk de perfecte beginnerscursus, zodat u binnen enkele weken zelf kunt lassen. Ervaren lassers leren u in theorie- en praktijklessen precies wat u moet weten, zodat u op het einde van de cursus zonder enige moeite uw examens voldoende aflegt. Dankzij een cursus lassen voor beginners in Gelderland bij deze specialist heeft u het binnen de kortste keren onder de knie.

Wat deze lasschool u als beginner te bieden heeft

Gelegen in Nunspeet (Gelderland) biedt Bronckhorst Lastechniek verscheidene cursussen over lassen aan. U kunt er als professional beter worden, maar u kunt ook als volledige beginner leren lassen. De cursussen worden aangeboden van niveau 1 tot en met niveau 4 en zijn dus voor iedereen geschikt. Bij Bronckhorst Lastechniek kunt u de volgende lastechnieken leren: MIG/MAG lassen, de meest voorkomende lastechnieken, TIG lassen, geschikt voor gedetailleerd laswerk, booglassen, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een elektrische boog en autogeen lassen. Alle cursussen zijn, afhankelijk van het niveau, in 18 of 22 avonden van drie uur te volgen en zijn geautoriseerd door het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek). Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende cursus.

Een cursus volgen bij deze specialist

Naast dat u zich als particulier kunt inschrijven voor een cursus lassen voor beginners, kunt u als baas ook uw medewerkers aanmelden. Zo bent u ervan verzekerd dat alle lassers binnen uw bedrijf over de juiste kennis beschikken en kunt u ze met een gerust hart aan de slag laten gaan. Dit levert niet alleen gemotiveerde werknemers op, maar zorgt ook voor een ijzersterke kwaliteit van werk. Ook kunt u uw werknemers inschrijven voor een veiligheidscursus volgens het VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) -certificaat, waarmee uw werknemers de veiligheidseisen altijd aan een aannemer kunnen tonen. Voor grote groepen zijn aangepaste cursustijden mogelijk. 

https://lastechniek.com/