Ferreavalves
Image default
Groothandel

Gedroogde peulvruchten zijn een smakelijke toevoeging aan veel gerechten

Wist jij al dat gedroogde peulvruchten dienen als een uitstekende toevoeging aan veel gerechten? Dat ze heerlijk smaken in oudhollandse erwtensoep wist je vast al, maar dat je ze zelfs in chocolademuffins kunt verwerken is je vast nog onbekend. Bij Oogst NO. 1 vind je diverse recepten waarin een vorm van gedroogde peulvruchten, die je bij hen kunt kopen, is verwerkt. En dat is eigenlijk zo gek nog niet, je kunt met gedroogde peulvruchten namelijk alle kanten op. Ze hebben een lekkere bite en zijn beter van smaak dan alternatieven uit pot of blik. Doordat de smaak per peulvrucht verschilt, zijn sommige uitstekend toe te voegen aan bijvoorbeeld zoete desserts en passen andere beter in hartige gerechten.  

De verschillende soorten gedroogde peulvruchten van deze aanbieder

Bij Oogst NO.1 kun je verschillende soorten gedroogde peulvruchten kopen. Zo vind je in het assortiment van deze aanbieder diverse erwten, uiteenlopend van groene erwten tot spliterwten en kapucijners. Daarnaast verkopen ze ook bruine, witte rode en andere soorten bonen. Het assortiment aan gedroogde peulvruchten is compleet met de verschillende soorten linzen, waaronder groene en rode linzen. Voor welke soort gedroogde peulvruchten je ook gaat, ze worden allemaal jaarlijks vers gedroogd en verpakt waardoor ze de goede kwaliteit en smaak behouden. Bovendien worden ze volledig natuurlijk geteeld in samenwerking met boeren en coöperaties.

Vind deze smakelijke toevoeging aan gerechten in jouw dichtstbijzijnde supermarkt

Spreekt de veelzijdigheid van de gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 jou aan en wil je deze graag kopen? Dan is het handig om te weten waar deze te koop zijn. Het antwoord is simpel: bij een supermarkt bij jou in de buurt! Gebruik de store locator op de website van Oogst NO.1 en vind de dichtstbijzijnde supermarkt bij jou in de buurt waar jij deze smakelijke toevoeging aan veel gerechten kunt kopen!  

https://oogst1.nl/