Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een advocaat voor ondernemingsrecht in bij deze specialist in Breda

Zoekt u een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht en gevestigd is in regio Breda, Noord-Brabant? Bekijk dan eens de website van Van Iersel Luchtman. Dit advocatenkantoor bevindt zich in Breda en heeft verschillende gespecialiseerde advocaten in dienst. Ze voeren diensten uit op diverse rechtsgebieden. Denk hierbij aan aanbestedingsrecht en mededingingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en dus ook ondernemingsrecht. Ook staan ze u bij in het geval van fusies en overnames, herstructurering en insolventierecht, privacyrecht, milieurecht en meer. Al meer dan 60 jaar is Van Iersel Luchtman werkzaam als advocatenkantoor en over de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een specialist die van alle markten thuis is.

Professioneel advies over rechtsvormen, aansprakelijkheidsstellingen en meer

Wanneer u een advocaat inschakelt met een specialisatie in ondernemingsrecht van dit kantoor in Breda, dan bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Ze luisteren naar uw situatie en wensen en denken graag met u mee. Ook geven ze u advies over de geschikte rechtsvorm voor uw onderneming en de juridische gevolgen die hiermee gepaard gaan. Ondernemingsrecht is namelijk verdeeld in rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht. Naast advies over deze rechtsvormen helpen deze specialisten u ook met het opstellen van contracten, aansprakelijkheidsstellingen, faillissementen en fusies. De advocaten van Van Iersel Luchtman werken hierbij nauw samen. Elke advocaat heeft namelijk weer een eigen specialisatie. Er wordt dan ook vaak onderling overlegd en samengewerkt om u van de best mogelijke dienstverlening te voorzien.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd wat een advocaat in ondernemingsrecht voor uw onderneming in regio Breda, Noord-Brabant kan betekenen? Neem dan gerust contact op met de professionals van Van Iersel Luchtman. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van advies. Wanneer u interesse heeft in een kennismakingsgesprek kunt u ook direct een afspraak maken. Tijdens dit gesprek worden uw situatie en wensen verder besproken.

https://vil.nl/nl