Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Logopedie in de regio Bergen op Zoom

Trivers Logoperdie Roosendaal is dé allround logopediepraktijk in de buurt van Bergen op Zoom, gericht op kinderen die allerlei vormen van logopedie nodig hebben. U kunt hier terecht voor een behandeling op maat voor een verscheidenheid aan logopedische stoornissen. Bij deze specialist zijn ze in het bijzonder gericht op kinderen en jongvolwassenen en hun ouders. Bij dit bedrijf onderscheiden ze zich in de volgende takken:

  • Adem
  • Gehoor
  • Schrijf- en leesproblemen
  • Sensorische informatieverwekking
  • Slikken
  • Spraak
  • Stem

Een professionele aanpak bij dit gespecialiseerd bedrijf

Wilt u verzekerd zijn van een zeer goede behandeling op het gebied van logopedie in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan is Trivers Logopedie Roosendaal de juiste plek voor u en uw kind(eren). Bij deze specialist staat een goede behandelrelatie en een professionele aanpak hoog in het vaandel bij het behandelen van logopedische problemen. Alle logopedisten van dit bedrijf zijn aangesloten bij de beroepsvereniging en hebben allen zo hun eigen specialiteiten waardoor ze hier een verscheidenheid aan kennis hebben. Hierdoor bieden ze bij dit gespecialiseerde bedrijf een breed zorgaanbod bij verschillende communicatieve stoornissen met een persoonlijke benadering. Dus of uw kind nou last heeft van vertraagde spraak- of taalontwikkeling, afwijkende mondgewoonten, broddelen of dysartie: bij deze logopediepraktijk is er altijd een specialist die uw kind verder kan helpen.

Een afspraak maken is ook zonder verwijsbrief mogelijk

Heeft uw kind last van vertraagde spraakontwikkeling, slissen en lispelen of last van stotteren? Neem dan contact op met de gespecialiseerde logopedisten van Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, en kijk wat zij voor u en uw kind kunnen betekenen. Sinds augustus 2011 is deze logopediepraktijk direct toegankelijk. Hierdoor kunt u, afhankelijk van uw verzekeraar, ook hier een afspraak maken zonder een verwijsbrief. Heeft u op voorhand al vragen of wenst u meer informatie? Dan staan de vakbekwame specialisten van dit bedrijf u graag telefonisch te woord. Bovendien is dit bedrijf ook een erkend dyslexie instituut waar jongeren met lees- en schrijfproblemen ook terecht kunnen.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/