Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

De expert op het gebied van verbuisd boren met een GEWI anker

Bent u op zoek naar een ervaren professional die gespecialiseerd is het verbuisd boren met een GEWI anker? In dit geval bent u bij De Vries Titan ongetwijfeld op de juiste plek. Dit bedrijf beschikt over een uiteenlopende expertise en heeft al vele projecten afgerond. Gaat u met De Vries Titan in zee, dan bent u gegarandeerd van een professionele dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit en wordt u voorzien van een oplossing op maat. Ontdek wat deze experts voor u kunnen betekenen!

Verbuisd boren middels een enkele of dubbele boorbuis

Wanneer er verbuisd wordt geboord, dan wordt er gebruikgemaakt van een GEWI anker; deze staat ook wel bekend als een stenganker of een GEWI paal. Het anker is een funderingselement dat bestaat uit een aantal specifieke onderdelen, namelijk: een stalen schaaf met schroefdraad en een cilindervormig groutlichaam. Dit laatste element is om de staaf heen gewikkeld. Dient u een strenganker te plaatsen, dan is het verstandig om een ervaren expert in te schakelen met kennis van zaken. Verhuisd boren is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Tijdens het verbuisd boren wordt er gebruikgemaakt van een enkele of dubbele boorbuis. Indien de boorbuis diep genoeg zit, kan het constructieve element (het GEWI anker) in de buis worden geplaatst. Deze wordt onder gelijktijdige injectie van grout teruggetrokken. Het is afhankelijk van uw toepassing of er een dubbele of enkele boorbuis nodig is, alhoewel een dubbele boorbuis vaak wel de voorkeur heeft. De reden hiervoor is dat deze toepassing een ideale oplossing biedt voor projecten in binnenstedelijke gebieden. Tevens kan dit soort boorbuizen dieper komen en een GEWI anker trillingvrij op de juiste hoogte brengen.

Ontdek wat deze experts voor u kunnen betekenen

Wilt u meer informatie inwinnen omtrent het verhuisd boren met een GEWI anker? De specialisten van De Vries Titan vertellen u graag meer over hun uitgebreide dienstverlening en alle mogelijkheden. Indien u specifieke vragen heeft of gelijk een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek, kunt u eenvoudig contact met het bedrijf opnemen.

https://devriestitan.nl/