Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Alternatieven voor de huid

In de loop der jaren wordt de huid minder strak en gaat het hangen en er ontstaan rimpels. Voor vele betekend dit dat er iets gedaan moet worden om de jonge en strakke huis terug te krijgen. Veel mensen beginnen jong met smeren van anti age crèmes, deze zouden de huid lichtelijk kunnen ondersteunen en zo het proces iets kunnen vertragen. Zo is er zelfs voor elke leeftijdscategorie een crème die aansluit bij de leeftijd van de huid. Deze crèmes bevatten vaak verschillende stoffen en die zouden allemaal de huid verbeteren tot een zeker punt.

Als na een periode de huid echt gaat hangen en het smeren niet meer het gewenste effect geeft, zijn er verschillende alternatieven. Zoals een operatie, een facelift is vaak is voor veel mensen niet te doen, het is te duur of mensen vinden het te rigoureus. Vooral onder het mes gaan is voor mensen de grens om het niet te doen, maar zelfs daarvoor zijn alternatieven. Een liquid facelift bijvoorbeeld is een ingreep waar geen mes aan te pas komt, wel wordt deze behandeling uitgevoerd met naalden. Dus als u geen angst heeft voor naalden is dit een uitkomt voor u. 

De behandeling werkt als volgt, er wordt met een naald kleine beetjes Juvéderm, Botox of Restylane geïnjecteerd. Deze fillers zorgen ervoor dat de rimpels minder zichtbaar worden en dat u meer volume krijgt in het gezicht. Ieder persoon is uniek, daarom wordt er tijdens een consult met de arts besproken welke fillers het best bij uw huid past. Het effect van een liquid facelift is tijdelijk, het is minder risico vol omdat de stoffen die worden ingespoten lichaamseigen stof is of zeer tolerant voor de huid. Ook zorgt de arts ervoor dat u geen nadelige gevolgen krijgt. De liquid facelift prijzen van Faceland zijn de goedkoopste in Nederland, voor meer informatie kunt u terecht op de website van Faceland.

http://faceland.nl