Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Rijbewijs halen in Utrecht

Rijschool Troy Utrecht is opgericht door  iemand met passie voor het werk. Zijn liefde voor auto’s zat er al vroeg in. Hij begon zijn carrière in een garage maar miste al snel het persoonlijke in dit vak. Daarom besloot hij een opleiding te volgen voor rij instructeur en opende hij de rijschool Utrecht. Dit bleek een schot in de roos. “Auto rijden is leuk en handig en graag help ik iedereen om snel en plezierig het rijbewijs te behalen. Ieder persoon is verschillend en ik vind het een uitdaging mijn leerlingen te helpen om hun talenten maximaal te ontplooien”, rijschool in Utrecht. Hij is opgegroeid tot een bekende en erkende autorijschool en kent de stad en omstreken inmiddels op zijn duimpje met als voordeel dat hij alle aandacht kan richten op de leerling en het lesgeven met zijn rijschool Utrecht.

 

Rijlessen bij de Rijschool Troy Utrecht  MELD JE AAN!!

 

 Rijschool Utrecht is de beste rijschool en de kwaliteit prijs verhouding is perfect.  Rijschool-Troy biedt rijlessen op maat. Een standaard rijles duurt 60 minuten maar in overleg kan deze verlengd worden tot 90 of 120 minuten. Als je in Utrecht woont of net daarbuiten kan Rijschool Utrecht je thuis ophalen. Woon je verder buiten de stad dan kan je in overleg op een makkelijk te bereiken plek worden opgehaald bijvoorbeeld op het station of bij je werk in de stad. Zo gemakkelijk is dat bij rijscholen van Utrecht. Ben jij nieuwsgierig  geworden naar rijschool van Utrecht? Plan snel jou proefles via rijschool-troy of bel ons via 030:8080317

 

Ben je nou geïnteresseerd in een van deze pakketten maar weet je niet exact welk aantal lessen je nodig zult hebben? Geen paniek, Troy rijschool helpt jou hierbij, doormiddel van een gesprek en eventueel een proefles bepalen wij hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Neem snel contact met ons op als je nog eventuele vragen hebt, wij zijn te bereiken op 030:8080317.