Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

rijlessen bij rijschool Troy uit Nieuwegein

rijschool Troy is onder rijscholen een gevestigde naam in Utrecht  & omgeving. Wij bieden een breed assortiment diensten aan. Cursisten kunnen bij ons terecht voor autorijlessen. Onze unieke en bewezen lesmethode garandeert een slagingskans van 85%. Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Daarom worden goede rijopleidingen voor (toekomstige) bestuurders steeds belangrijker. Om van iemand een goede bestuurder te maken, heeft rijschool Nieuwegein bekwame en goed opgeleide rij instructeurs nodig. Rijschool van Utrecht  beschikt daarom over een groot team ervaren rij instructeurs.

Rij instructeurs

Al onze rij instructeurs van rijschool in Nieuwegein zijn rijks gecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rij onderricht Motor rijtuigen (W.R.M.). Door regelmatig nascholingscursussen te volgen blijven de rij instructeurs van rijschool Nieuwegein  op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen dat te maken heeft met de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. U profiteert van hun vakkennis en professionaliteit. Wij van rijschool in Nieuwegein bieden u een vaste rij instructeur waarbij u zich op uw gemak voelt en die u met zo min mogelijk rijlessen goed voor het praktijkexamen voorbereidt. U zult, met onze hulp, na het behalen van uw rijbewijs een veilig, zelfstandig, sociaal en een milieubewuste bestuurder zijn.

Administratie

Rijschool Nieuwegein  heeft tevens de beschikking over een team talentvolle administratieve medewerk(st)ers. Met hun kennis over onze rijopleidingen kunnen zij u vakkundig en snel voorzien van de nieuwste informatie. Ook met het inplannen van een examen datum bent u bij hun op de juiste plaats. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, maar op onze web site www.rijschool-troy.nl vind u alles.

Mocht je liever bellen voor je rijles nieuwegein, kan dat natuurlijk ook bel dan naar 080:8080317