Ferreavalves
Image default
Auto's en Motoren

Ook de tweedehands Opel Insignia is een opvallend mooie auto

We schrijven 2008 als Opel de Opel Insignia lanceert, een model dat als middenklasser omschreven kan worden. De Insignia was de opvolger van de Vectra en de Signum. Opel richtte bewoog zich met de Insignia weer meer richting de Opel Omega. Daarom ook was de Insignia bijvoorbeeld twintig centimeter langer dan de Vectra.

Groter en lichter

Als we eens kijken naar waar de Opel Insignia nu voor staat, dan zien we een auto die is geïnspireerd op het Monza concept. De auto is liefst 175 kilo lichter dan eerder uitvoeringen van de Insignia. Toch is de nieuwste Insignia groter en is de auto beschikbaar in twee verschillende carrosserievarianten en heeft het de IntelliLux-koplampen. Je komt de Opel Insignia tegen als Grand Sport of als Sports Tourer en deze twee varianten zijn nog weer verkrijgbaar in drie verschillende uitrustingsniveaus.

Duitse degelijkheid

Dat ook de tweedehands Opel Insignia bijzonder populair is, hoeft eigenlijk geen nader betoog. Alle occasions van Opel zijn gewild om de simpele reden dat Opel staat voor betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. Dat was zo en dat is nog steeds zo. Verder is de Insignia toch een bijzonder model dat Opel biedt, en dat maakt dat de tweedehands Opel Insignia vaak heel snel weer een nieuwe eigenaar gevonden heeft.

Betrouwbare occasion

Wie de verschillende auto blogs op internet leest en daardoor steeds op de hoogte is van het allerlaatste auto nieuws, die weet dat een tweedehands Opel bijzonder gewild is. Mensen willen nou eenmaal graag een betrouwbare occasion en die vinden ze vaak in een van de modellen van Opel. Dat blijkt ook wel uit de verschillende lijstjes die je terugleest op de auto blogs met auto nieuws. De Opel Insignia is wellicht niet het meest succesvolle model ooit van Opel, het is wel een heel fijne en opvallend mooie auto.