Ferreavalves
Image default
Auto's en Motoren

Het beste speelgoed voor uw kind

Bestuurbare auto’s worden steeds populairder onder kinderen. Op het schoolplein praten kinderen er onderling veel over. Het is namelijk heel stoer om zo’n auto te hebben. Je hoeft niet meer zelf met een speelgoed autootje te rijden en er de hele tijd achteraan te lopen. Nee, een bestuurbare auto kun je vanaf een afstandje besturen. Zo kun je echt racen zonder dat je er zelf veel moeite voor moet doen. En niet alleen kinderen vinden het leuk om ermee te spelen, ook papa’s zie je er ’s avonds van genieten, wanneer ze stiekem met het autootje rondgaan wanneer zijn kinderen in bed liggen.

Wedstrijd racen

Het leuke aan een bestuurbare auto is, is dat je ook echt goed met elkaar kan racen. Vroeger trok je je autootje naar achteren en kwam die een stukje naar voren. Maar hierdoor kon je niet echt met elkaar racen, omdat die soms nog niet eens verder dan een meter kwam. Daarnaast zat er ook nog altijd een verschil tussen wie er harder kon rennen. Als je een wedstrijd deed door het autootje naar voren te drukken, ging het puur om wie er harder kon rennen. Nu gaat het er echt om wie het autootje goed kan besturen. Je moet zorgen dat je goed op het pad blijft en geen gekke hobbels neemt. Hierdoor wordt het racen eerlijker en een stuk leuker.

Het brengt kinderen dichter bij elkaar

Het klinkt misschien gek, maar een bestuurbare auto kan ervoor zorgen dat kinderen minder snel worden buitengesloten. Denk bijvoorbeeld eens aan een kind dat in een rolstoel zit of een kind dat niet goed kan lopen. Het is dan erg lastig om met een speelgoed autootje te spelen die je zelf vooruit moet drukken. Vaak kunnen deze kinderen dan niet mee spelen en worden ze al snel buitengesloten. Een bestuurbare auto op afstand is dan een goede oplossing. Zo kun je namelijk wel samen spelen. Je kunt gezellig tegen elkaar racen en diegene die moeilijk kan lopen of in een rolstoel zit kan rustig op zijn plek blijven zitten en toch plezier maken.