Ferreavalves
Image default
Energie

Een elektrische storing? Los het zo snel mogelijk op!

Een storing in het elektriciteitsnet van je huis is best lastig. Het gaat namelijk allang niet meer alleen om niet werkende lampen. Je hebt ook geen internet meer, en de accu van je laptop blijkt kleiner dan verwacht als opladen geen optie meer blijkt te zijn. Zelfs CV ketels hebben stroom nodig, dus zelfs als je op het gas zit kan je je huis zonder stroom niet meer verwarmen. En dan is er misschien nog wel de ergste: de koelkast en vriezer. Ook deze hebben stroom nodig te werken, en zonder stroom gaat het hard. Dus als de stroom eruit licht: bel snel een Elektricien Amstelveen.

Hoe snel wordt het probleem opgelost?

Wanneer je last hebt van een stroomstoring wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Maar hoe lang is afhankelijk van het probleem. Wel zal het probleem doorgaans binnen een paar uur opgelost. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we je op basis van de beschrijving van het probleem een betere schatting maken. Na het telefoongesprek zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een elektricien ter plaatse is. Deze zal dan snel korte metten maken met de storing.

Hoe stel je de inhoud van je vriezer veilig?

De meeste elektriciens zullen heel snel bij jou aanwezig zijn om het probleem op te lossen, maar wanneer je vriezer niet meer werkt telt vaak elke seconde. Onze eerste tip is om de deur niet te veel te openen. Als je de deur opent valt er namelijk een hoop koude lucht uit de vriezer. Met stroom wordt deze koude lucht na het sluiten weer aangevuld, maar als je geen stroom meer hebt moet je de deur dicht houden. Ook moet je prioriteiten stellen. Wat kan weer opnieuw ingevroren worden, en wat niet? Gebruik koelelementen om die laatste categorie te beschermen.