Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Kymco Agility van Polderscooter

Bij Polderscooter kunt u terecht voor de Kymco Agility. Dit model is zeer geschikt voor het snelle stadswerk of lange afstanden! Dit model is in 6 kleuren beschikbaar. 

Kymco Agility omschrijving

De Kymco Agility is een allround scooter die geschikt is voor zowel het snelle stadswerk, als lange afstanden. Deze scooter staat bekend om zijn geringe emissie en laag verbruik. Daarnaast is het model standaard voorzien van halogeen verlichting voor. Een schijfrem in het voorwiel zorgt voor een heel korte remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen. De scooter heeft een duidelijk dashboard dat overzichtelijk is en voorzien van alle informatie die u nodig heeft. 

Kopen of leasen

Bij Polderscooter kunt u de scooters ook leasen. U least op basis van financial lease, dat betekent dat u een lening afsluit bij ons. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Een groot voordeel van leasen is dat u direct de eigenaar bent van uw scooter. U kunt hierbij kiezen voor afbetalen in vaste termijnen tot maximaal 72 maanden, maar u kunt tussentijds ook versneld en boetevrij aflossen. U betaalt alleen rente over het openstaande bedrag. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden rondom leasen. 

Over ons

Wilt u deze scooter eerst eens in het echt bekijken? Kom dan vooral een keer langs bij de showroom van Polderscooter in Dronten. Wij beschikken over een team van specialisten die voor je klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Naast de aanschaf bent u ook voor het onderhoud bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs zijn al jaren gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u echte schade en houdt u uw vervoersmiddel in goede staat. Het is aan te raden om na 500 kilometer een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en na 1500 kilometer een grote onderhoudsbeurt. Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt de olie ververst, de bougie vervangen en wordt het luchtfilterelement schoongemaakt. Daarnaast wordt het bandenprofiel gecontroleerd en de bandenspanning. Tot slot wordt de achterrem afgesteld, de remblokken gecontroleerd en de scooter ingespoten. Kom vooral eens lang voor alle mogelijkheden of kijk op onze website voor alle Kymco scooters.