Ferreavalves
Image default
Industrie

Een zeefinstallatie is geschikt voor verschillende machines in de triltechniek

Moet u regelmatig producten zeven en bent u daarom op zoek naar gebruiksvriendelijke triltoepassingen? Dan zit u goed bij PAJA Triltechniek. Zij zijn al jarenlang actief in de triltechniek en beschikken over trilzeven die verkrijgbaar zijn tegen voordelige prijzen. U kunt deze zeven bijvoorbeeld gebruiken voor een zeelmachine of zeefinstallatie. Deze specialist heeft bovendien ook verschillende ervaren vakmensen in dienst die u op deskundige wijze ondersteunen met advies op maat. Dankzij deze dienstverlening helpt dit bedrijf u te allen tijde aan de juiste zeefinstallatie voor uw zeefmachine.

Deze specialist biedt een ruim assortiment aan zeefinstallaties aan

Een zeefinstallatie helpt u om uw producten eenvoudig af te zeven. PAJA Triltechniek biedt een ruim en divers assortiment aan zeefinstallaties aan die geschikt zijn voor verschillende machines en toepassingen. Zij maken gebruik van afwisselende zeefdekken, waardoor alles perfect op uw toepassing is afgestemd. Deze specialist levert enkel maatwerk, waardoor u te allen tijde verzekerd bent van een oplossing die past bij uw systeem. Wanneer u een zeefinstallatie samenstelt, bepaalt u zelf:

  • Hoeveel zeefdekken u nodig heeft
  • Waar de in- en uitlopen van de installatie moeten komen
  • Of u een 1-deks, 2-deks of meer wilt
  • Of er een deksel of bodem benodigd is

Een zeefmachine scheidt groter van kleiner materiaal

Wilt u liever een zeefmachine dan een zeefinstallatie aanschaffen? Een zeefmachine maakt gebruik van trilbewegingen, waarmee zelfs de kleinste producten worden gescheiden. De trillingen in de zeefmachine leiden het grotere materiaal over het zeefdek, terwijl het kleinere materiaal door het rooster zakt en wordt opgevangen.

Bezoek de website van de specialist

Voor diverse materialen zet u een zeefinstallatie of zeefmachine aan. Wilt u zand, modder of onkruidzaden scheiden? Het kan allemaal met de toepassingen van PAJA Triltechniek. U bent bij hen te allen tijde verzekerd van de perfecte oplossing. De toepassingen van dit bedrijf zijn betrouwbaar en duurzaam, terwijl ze ook nog eens erg energiezuinig zijn. Breng daarom een bezoek aan de website van deze specialist.