Ferreavalves
Image default
Industrie

Dé specialist in metaalbewerking in Almelo en omstreken voorziet u van maatwerk

Beschikt u over verschillende toepassingen van metaal in uw bedrijf? Dan komt het nog wel eens voor dat u iets wilt aanpassen. Een vorm die aangepast moet worden of materiaal dient iets netter te worden afgewerkt. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in metaalbewerking in Almelo en omstreken, bent u bij Tjonk Machinefabriek aan het juiste adres. Dit is een ervaren bedrijf dat metaal en kunststof op professionele wijze bewerkt. Hierbij bent u te allen tijde verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen zij garanderen dankzij de geavanceerde machines in hun wagenpark, maar ook doordat zij beschikken over vakkundig personeel. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij altijd oplossingen op maat kunnen bieden.

Diverse technieken behoren tot de mogelijkheden

Wanneer u uw producten wilt laten bewerken, willen de medewerkers van dit bedrijf eerst een helder beeld hebben van uw wensen en behoeften. Daarom plannen zij eerst een persoonlijk gesprek in om uw eisen op het gebied van metaalbewerking te bespreken. Tjonk Machinefabriek in Almelo biedt namelijk verschillende mogelijkheden op het gebied van metaalbewerking. In hun machinepark maken zij gebruik van diverse geavanceerde technieken om bewerkingen uit te voeren. Draai- en freeswerk behoort tot hun specialiteiten, maar ook CNC-draaien, brootsen en het bewerken van titanium en nikkel is mogelijk. Alles verloopt volgens een gedetailleerde werkwijze, waardoor maatwerk is gegarandeerd.

Ga in gesprek met een specialist

Tjonk Machinefabriek is een ISO-gecertificeerd bedrijf. Dit biedt u de zekerheid dat het een betrouwbaar bedrijf is dat kwaliteit levert. Wilt u graag weten wat deze specialist op het gebied van metaalbewerking in de omgeving van Almelo voor u kan betekenen? Ga dan eens in gesprek met een van hun deskundige medewerkers. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden. Ook staan zij altijd open om mee te denken over oplossingen voor uw specifieke situatie. Uw materialen zijn in goede handen bij deze specialist!

https://www.tjonk.nl/