Ferreavalves
Image default
Industrie

Laat jouw producten van kunststof spuitgieten door een professioneel bedrijf

Ben je op zoek naar een professionele partner die voor jouw bedrijf producten van kunststof kan vervaardigen door middel van spuitgieten? Dan is Structura jouw aangewezen partner! Dit is een van de weinige spuitgietbedrijven in Nederland dat uitsluitend werkt met de techniek TSG kunststof spuitgieten, waar vele voordelen aan zitten.

De voordelen van TSG kunststof spuitgieten

Besluit je om producten van kunststof te laten spuitgieten door Structura, dan profiteer je van de TSG kunststof spuittechniek. Deze techniek wordt gekenmerkt door het werken met een lage druk. Hieraan zitten vele voordelen, namelijk:

  • Een grote ontwerpvrijheid;
  • Maatnauwkeurigheid;
  • Sterke producten van hoogwaardige kwaliteit;
  • Producten met een hoge mechanische belastbaarheid;
  • Er ontstaat geen nakrimp of inval van de producten;
  • Er is een wanddikte mogelijk tot wel 40 millimeter;
  • De producten kunnen in zowel kleine als grote oplage geleverd worden.

Vraag jij je af of je Structura in de arm kunt nemen voor het TSG spuitgieten van jouw kunststof producten? Deze techniek is met name geschikt voor kunststof behuizingen van grote formaat, frames, covers, panelen en technische delen. Ze leveren bij dit bedrijf met name producten voor de medische sector, de tuinbouw, stallenbouw en de apparaten-en machinebouw. Maar ook als je een specifiek ontwerp in gedachten hebt helpen ze je graag!

De werkwijze van dit bedrijf

Als je jouw producten door Structura laat vervaardigen, ben je verzekerd van een vakkundige aanpak. Het proces begint met het in kaart brengen van jouw wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt een ontwerp gecreëerd. Ben je het eens met dit ontwerp? Dan start de productiefase waarin ze jouw producten van kunststof gaan spuitgieten door middel van de TSG techniek. Hiervoor maken ze gebruik van hun uitgebreide, duurzame machinepark en de kunde van hun medewerkers.

Laat dit bedrijf weten wat ze voor jou kunnen realiseren

Spreken de diensten en de werkwijze van Structura jou aan? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op de website en laat hen weten welke producten van kunststof ze voor jou mogen realiseren door middel van spuitgieten. Binnen slechts vier weken worden je producten al geleverd!

https://structura.nl/