Ferreavalves
Image default
Industrie

Betonplaten voor uw project regelen op basis van huur of terugkoopgarantie

Bent u momenteel bezig met een tijdelijk project en heeft u op de korte of lange termijn betonplaten nodig? Dan is het wellicht niet verstandig om de industrie- of betonplaten zelf aan te schaffen. U haalt de investering er dan nauwelijks uit, zeker in het geval van kortetermijnprojecten. Een van de mogelijkheden die u dan heeft, is kijken naar de opties voor huur. Er zijn namelijk verschillende bedrijven in Nederland die betonplaten ter verhuur aanbieden, zodat u deze enkel gebruikt voor het project waar u ze voor nodig heeft. Daarna worden de betonplaten weer netjes opgehaald, gecontroleerd en opnieuw verhuurt/verkocht.

Kwalitatieve betonplaten huren of aanschaffen

Wilt u de meest voordelige prijs voor uw betonplaten of heeft u niet direct de financiële mogelijkheid om alle industrieplaten zelf aan te schaffen? Van Ooijen Betonplaten komt u tegemoet met een huurconstructie of een verkoop met terugkoopgarantie. In beide constructies bent u ervan verzekerd dat de betonplaten terug worden genomen door Van Ooijen Betonplaten wanneer uw project voltooid is. De meeste betonplaten uit deze constructies zijn gebruikte betonplaten – deze zijn dus al voor eerdere projecten gebruikt. Iedere betonplaat wordt uitvoerig gecontroleerd op betonscheuren en andere kwaliteitspunten, zodat u er altijd van verzekerd bent dat de betonplaat aan de veiligheidsnormen en kwaliteitseisen voldoet.

Vraag na wat de mogelijkheden voor uw bedrijf of project zijn

Als u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden tot verkoop met terugkoopgarantie of de huurconstructie die opgezet kan worden voor de betonplaten, dan is het aan te raden om direct contact op te nemen met Van Ooijen Betonplaten. Door uw wensen en situatie te bespreken met een van de deskundige medewerkers wordt meteen duidelijk wat de mogelijkheden voor uw bedrijf of project zijn. Op de website vindt u alle contactgegevens en meer aanvullende informatie over de diensten die Van Ooijen Betonplaten levert.