Ferreavalves
Image default
Industrie

Voorkom gezondheidsklachten en laat tijdig Chroom-6 saneren

De kans is aanwezig dat in uw bedrijfsruimte schadelijke stoffen ronddwalen zonder dat u dit doorheeft. Deze schadelijke stoffen kunnen namelijk zitten op apparaten, constructies en onderdelen van gebouwen zoals deuren. Met name Chroom-6 is een schadelijke stof die veel op deze plekken voorkomt. Indien u niet tijdig actie onderneemt en schadelijke stoffen, zoals Chroom-6, laat saneren, lopen u en uw personeel gezondheidsrisico’s. Deze gezondheidsrisico’s lopen uiteen van acute klachten als luchtwegklachten tot chronische klachten als longkanker. De specialisten van GOM Specialistische Reiniging staan voor u klaar om Chroom-6 en eventuele andere schadelijke stoffen in uw bedrijfspand te saneren. Zo creëert u een veilige werkomgeving.

Ook dieselmotoremissie dient verwijderd te worden

Ook dieselmotoremissie, de uitstoot van een dieselmotor, bevat schadelijke stoffen die bij langdurige blootstelling voor gezondheidsrisico’s zorgt. Uiteraard verschilt de hoeveelheid schadelijke stoffen per dieselmotor, omdat ook per motor de uitstoot verschilt. Toch is het indien u met dieselmotoren werkt in alle gevallen raadzaam om maatregelen te nemen tegen blootstelling aan dieselmotoremissie. U wilt tenslotte niet dat uzelf en uw medewerkers gezondheidsklachten oplopen op de werkvloer. Om dit te voorkomen schakelt u hulp in van GOM Specialistische Reiniging. Zij hebben ervaring in en specialistische kennis over het verwijderen van dieselmotoremissie van oppervlakten. Bovendien kunnen zij u voorzien van informatie over potentiële maatregelen.

Onderneem direct actie

Wilt u erachter komen of er in uw bedrijfspand schadelijke stoffen zoals Chroom-6 en dieselmotoremissie aanwezig zijn? Dan vindt u op de website van GOM Specialistische Reiniging een uitgebreide checklist waarmee u dit zelf kunt controleren. Vertrouwt u het niet? Of blijkt uit de checklist dat er sprake is van vervuiling? Onderneem dan direct actie en schakel deze experts in voor het saneren van Chroom-6 en dieselmotoremissie uit uw bedrijfspand. Ook voor overige vragen over specialistische reiniging staan de medewerkers van dit deskundige bedrijf u graag te woord! De contactgegevens vindt u op de website.