Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Taxicentrale Leiderdorp

 

Ook in Leiderdorp is er veel vraag naar taxicentrales en is het moeilijker geworden om de verschillende taxibedrijven te onderscheiden. Door de implementatie van nieuwe minimumeisen voor taxicentrales, is de markt gelijkgetrokken. Op prijs kunnen taxicentrales nauwelijks meer concurreren en door uit te lichten wat de uitzonderlijke services zijn per taxibedrijf moet ervoor gezorgd worden dat de klant het liefst in ‘die’ taxi zit. Een taxibedrijf wat dit al tijden uitstekend doet is Taxi Centrale Leiden.

Minimumvereisten – taxicentrales Leiderdorp

Voor taxicentrales in Leiderdorp zijn deze minimumvereisten geen goed nieuws geweest. Het heeft de markt versmald, waardoor veel grotere taxicentrales niet meer de positie hebben die ze hadden en budget taxibedrijven niet meer de uitzonderingspositie. Voor klanten is er echter weinig veranderd, buiten het feit dat er niet meer zo goedkoop taxi gereden kon worden als voorheen, maar de taxi’s zijn wel veiliger geworden door:

De Taxameter die vastlegt wat het tarief moet worden a.d.h.v. de gereden afstand en tijd.

De Boordcomputer die verzekerd dat de taxi bestuurd wordt door een erkend taxichauffeur dat voor díe taxicentrale in Leiderdorp werkt.

De Kiwa zit hier bovenop om boetes uit te schrijven aan taxicentrales die hier niet aan voldoen, ook uit Leiderdorp.

Verschil in services taxibedrijven

Service verschillen tussen taxibedrijven zijn er om op te vallen, maar door de minimumvereisten die terecht zijn ingevoerd is dit niet automatisch meer duidelijk voor de consument. Er moet nu door taxicentrales werk verricht worden om aan te tonen dat de service die zij leveren nog steeds beter is dan andere taxibedrijven.

Taxicentrales kunnen enerzijds op de ouderwetse manier mensen overtuigen door in mooie taxi’s rond te rijden met een nette chauffeur. De online wereld is echter in opkomst, zo ook bij taxibedrijven. Door op een website aan te tonen wat de service van een taxibedrijf zo goed maakt en het zeer gemakkelijk te maken om een afspraak in te plannen, worden de meeste nieuwe klanten binnengehaald. Een voorbeeld kunt u zien door naar de pagina van Taxi Centrale Leiden te gaan, waardoor u zelf kunt zien hoe gemakkelijk het is om een taxi te regelen!