Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Sociale media en perfectie

Het is belangrijk dat je lekker in je vel zit, dat je je goed voelt en dat je gelukkig bent met hoe je bent. Maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan. Het kost een hele hoop tijd en ook best wel wat moeite om echt blij te zijn en blij te blijven met jezelf. Vooral in de maatschappij waarin we nu leven. Alles moet altijd beter en er wordt gestreefd naar perfectie. Kijk maar naar al die berichten op Instagram en Facebook, alles lijkt geweldig te gaan in het leven van andere mensen. Mensen zijn ook niet zo snel geneigd om de niet leuke momenten uit hun leven op een sociale media platform te plaatsen. Maar het gevolg hiervan is dat er een heel krom en eenzijdig beeld ontstaat van hoe het leven is en eruit ziet. Daardoor kan het heel moeilijk zijn om jezelf te accepteren zoals je bent en ook te accepteren dat het leven bestaat uit leuke en minder leuke momenten.

 

Daarnaast zijn wij in Nederland gewend aan de uitspraak ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Maar dit wil dus eigenlijk zeggen dat je moet zorgen dat je niet op moet vallen en heel gewoon moet doen. Terwijl mensen juist allemaal anders zijn en dat is eigenlijk ook het leuke van de mensen. Als je jezelf bent, ben je uniek en dat maakt bijzonder.

 

Maar wanneer je iemand op Facebook ziet, zal deze persoon waarschijnlijk niet gaan uitleggen hoe hij of zij tot die perfectie is gekomen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een vriendin van een vriend tegenkomt die een paar kilo is afgevallen. Ze zal zeggen dat het een klus was, maar niet hoe ze het gedaan heeft. Maar als je vraagt, kom je erachter dat het een combinatie was van een latex waist trainer en heel veel sporten en natuurlijk gezonder eten. Een Waist Trainer bestellen is heel gemakkelijk.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/