Ferreavalves
Image default
Groothandel

Ga langs bij dé fietsenwinkel in regio Breda

Wanneer u een nieuwe fiets wilt kopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u voor een fiets kiest die van uitstekende kwaliteit is waar u nog lang mee rondrijdt. Er zijn vaak verschillende fietsenwinkels in de buurt, maar wat is nu echt dé fietsspecialist waar u naartoe zou moeten gaan? Dat is van Boxel Tweewielers in Galder, dé fietsenwinkel in de regio Breda. Dit bedrijf heeft een ruim aanbod aan fietsen. Denk hierbij aan stadfietsen, racefietsen, e-bikes, mountainbikes, kinderfietsen en zelfs tweedehands fietsen. Ook voor bepaalde onderdelen, accessoires en zelfs fietskleding kunt u bij deze specialist terecht. Door hun ruime aanbod vindt u altijd wel een fiets die aansluit bij uw wensen. Want naast dat de fiets alle functies moet hebben die u wilt, is het ook niet onbelangrijk dat de fiets er leuk en stijlvol uitziet. Daarom hebben ze bij deze fietsenwinkel nabij Breda voor ieder wat wils!

Laat uw huidige fiets repareren

Naast het verkopen van zowel nieuwe als tweedehands fietsen, kunt u bij deze fietsenwinkel in Galder, nabij Breda, voor nog meer diensten terecht. Ze beschikken namelijk over een eigen werkplaats. Hier voeren ze dagelijks diverse onderhoudsbeurten en reparaties uit. Ook als u uw huidige fiets wilt houden, maar die niet helemaal meer goed rijdt, kunnen zij u helpen. Ze bekijken wat er gemaakt moet worden en klaren de klus voor u. Zo rijdt u straks weer rond op uw eigen fiets die weer helemaal de oude is. Dankzij hun haal- en brengservice hoeft u niet eens naar hun fietsenwinkel te gaan, maar kunt u uw fiets laten ophalen en weer thuis laten brengen. Dit hoort allemaal bij de service van dit bedrijf!

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Wilt u ook een nieuwe fiets kopen of uw huidige fiets laten maken door echte professionals? Ga dan eens langs bij dé fietsenwinkel in de buurt van Breda, van Boxel Tweewielers. Wanneer u vooraf nog vragen heeft, kunt u ook altijd contact met hen opnemen. Zij helpen u graag verder!