Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten bespaart u veel onnodige klachten en zorgt voor kwalitatief goede wegen

Als stratenmaker wilt u uw werk natuurlijk zo snel en goed mogelijk uitvoeren. Wanneer u kleine stukken moet bestraten, is dit goed te doen met de hand. Als u hele straten moet leggen, is dit wat lastiger. Daarom kunt u ervoor kiezen om brede wegen of smalle straten machinaal te straten. Op deze manier bent u snel klaar en zorgt u voor een kwalitatief goede weg. Met een professionele bestratingsmachine weet u zeker dat uw te allen tijde kwaliteit levert en bespaart u uzelf en uw medewerkers veel werk en onnodige klachten. Als u graag machinaal wilt straten, gaat u langs bij een specialist als Road Paving Systems voor een RoadPrinter.

Maak het uzelf en uw medewerkers een stuk eenvoudiger

Met een RoadPrinter kunt u eenvoudig een hele straat in één keer leggen. Voor deze machine maakt het niet uit of u een brede weg of een smal straatje wilt leggen, dankzij de mogelijkheid tot uitbreiden, kunt u een weg van één tot wel zeven meter in een keer bestraten. Daarnaast is het ook mogelijk om de randafwerking ook meteen neer te leggen. Zo hoeft u niet meer op uw knieën te zitten en heeft u naderhand minder klachten. De machine die u bij deze specialist koopt, is 100% elektrisch waardoor u ook zeer duurzaam te werk gaat en aan het milieu denkt. Tevens bespaart u op de kosten omdat u geen brandstof hoeft te gebruiken. U kunt de machine gebruiken voor herbestratingen en het leggen van nieuwe stenen.

Neem contact op met deze specialist voor de mogelijkheden

Lijkt het machinaal straten met een elektrisch machine u wel iets en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met de medewerkers van Road Paving Systems. Zij kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om tot een goede beslissing te komen. Ook kunnen zij u meer vertellen over de voordelen van machinaal straten.