Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Een limousine regelen bij DeLimoSpecialist

Ik heb voor mijn eigen verjaardag heb ik een limousine in Apeldoorn gehuurd bij DeLimoSpecialist. Samen met mijn beste vriendin werden we 18 jaar en dit wilden wij groots vieren. We vonden het een leuk idee om met een vriendinnengroep een tour te doen in een limousine en daarna ergens een feestje te bouwen. We hadden via een ander bedrijf een goedkope deal gevonden, maar dat bleek uiteindelijk een bedrieger te zijn. Gelukkig hadden we dit op tijd door en gingen we met onze ouders samen kijken. 

Een bijzondere verjaardag vieren met DeLimoSpecialist

Nadat we naar verschillende aanbieders hadden gezocht leek ons DeLimoSpecialist de beste keuze om daar iets te huren. Alleen we hadden daar een probleem. Daar boden ze een hogere prijs aan die wij niet konden betalen. Gelukkig kregen we nog wat extra geld van onze ouders waarmee dat wel lukte. Dit vonden we heel gul van hen en hadden we eigenlijk niet verwacht. We hadden de keuze uit verschillende limousines en we kozen uiteindelijk voor een knal roze. Onze vriendinnen hadden ook super veel zin in het feest en we konden niet wachten totdat de dag was aangebroken. We hadden allemaal leuke activiteiten gepland. 

Een leuke ervaring

Op de dag van de rit, werden we allemaal persoonlijk opgehaald door de chauffeur in de limousine. Bovendien stonden er verschillende drankjes voor ons klaar, een playlist die we zelf mochten uitzoeken en natuurlijk wat snacks. We hebben echt de tijd van ons leven gehad. we hebben lang gereden om naar een bepaalde bestemming te komen en hij heeft ons daar netjes afgeleverd. De chauffeur was ook erg vriendelijk. Hij kon wel tegen een grapje en we hebben het gevoel gehad dat hij ons goed heeft gebracht. Ik raad zeker mensen aan om een limousine te huren bij DeLimoSpecialist. Het is een fijne ervaring en al het geld waard.

Contact

Wilt u meer weten over dit bedrijf en zijn diensten? Bekijk dan eens de website van DeLimoSpecialist voor meer informatie over de limousines die ze aanbieden en andere diensten. U kunt via de website makkelijk contact zoeken met het bedrijf.