Ferreavalves
Image default
Huishoudelijk

Waarom zijn inzethorren zo handig?

In de winter en herfst hebben we eigenlijk nauwelijks last van vliegende insecten. Eigenlijk is een hor voor het raam dan ook helemaal niet nodig. En daarom bestaan er inzethorren: zonder boren klem je deze hor in het raam. Zomer voorbij? Dan leg je ’m op zolder of in de garage.

Inzethor: alleen als het nodig is voor het raam

Inzethoren zijn de meest eenvoudige van alle horren. De hor is makkelijk in het kozijn te plaatsen en weg te halen. Er hoeft niet geboord te worden om de hor te installeren. Ook voor moeilijke ramen zoals een draai- of kiepraam zijn de inzethorren ideaal. De inzethoren zijn dus een heel praktisch product. Deze horren gebruik je namelijk alleen in die periode van het jaar dat het nodig is. Na het seizoen berg je de inzettenhorren gewoon weer netjes op. En geen ontsierende boorgaten: deze hor klem je tussen het kozijn. 

Diverse kleuren

De inzethorren zijn er in verschillende standaardkleuren en altijd op aanvraag leverbaar in RAL-kleuren. Ook op het gebied van de kleur van het gaas zijn meerdere mogelijkheden: grijs, zwart en wit óf tegen een meerprijs zeer fijnmazig pollenwerend zwart gaas. Bij ons in de winkel zijn er  diverse types inzethorren. De prijs van de inzethorren is altijd afhankelijk van de maten en de gewenste materialen maar in de winkel kunnen we altijd een globale prijsopgave doen. Onze monteur komt vervolgens gratis bij je thuis kijken welke inzethor voor jouw ramen geschikt is en neemt ook de exacte maat op. Wil jij ook een inzethor die je kunt gebruiken in de zomer of de lente zodat je geen last meer hebt van vliegen en muggen? Je kan in de winkel rondkijken of alvast op de webshop. Door het grote assortiment aan kleuren en materialen zit er altijd wel een inzethorren bij die passen bij jouw smaak en woning.