Ferreavalves
Image default
Aanbiedingen

DeBusSpecialist helpt u op weg!

DeBusSpecialist zal ervoor zorgen dat u goed op weg bent naar uw bestemming. Op de website www.debusspecialist.nl kunt u namelijk meerdere vervoersmiddelen bij ons huren, met of zonder chauffeur. Natuurlijk kunt u, zoals de naam het al zegt, voornamelijk bussen huren bij DeBusSpecialist. Wij maken bij DeBusSpecialist onderscheid tussen touringcars, limousines en midibussen. Het vervoer dat wij u aanbieden is gegarandeerd zeer comfortabel en duurzaam. De bussen zijn CO2-arm of CO2-beperkt. Misschien weet u niet zo snel waar u een bus voor nodig heeft. Toch zijn onze bussen vaker gevraagd dan u wellicht denkt. Denk aan bussen voor schoolreisjes, zakelijke evenementen of juist kleine busjes om met vrienden naar een festival te rijden. Hierbij moeten we natuurlijk wel vermelden dat de BOB niks op heeft. Kortom, er is altijd een bus of limousine van DeBusSpecialist die voor u klaar staat.

Het gehele aanbod aan bussen van DeBusSpecialist

U kunt bij DeBusSpecialist kiezen tussen touringcars, limousines en midibussen, zoals reeds in de introductie werd genoemd. De touringcars zijn de lange bussen en deze kunt u huren voor sportevenementen, zakelijke evenementen zoals congressen en schoolreisjes. Daarnaast kunt u bij de touringcar huren met chauffeur om veilig op uw bestemming te komen. De touringcars van DeBusSpecialist zijn veilig, comfortabel, volledig uitgerust met de benodigde faciliteiten en betaalbaar. Naast touringcars kunt u ook bij DeBusSpecialist terecht voor limousines als u op een extra luxe manier naar uw evenement wil reizen. Hierbij kunt u overigens ook een chauffeur bijboeken. De limousines van DeBusSpecialist zijn een once in a lifetime experience die u moet hebben meegemaakt. Tenslotte kunt u ook midibussen nog huren bij DeBusSpecialist. Deze busjes zijn ideaal wanneer u met een kleine groep reist van 9 tot 30 personen. Ook bij de midibussen kunt u natuurlijk een chauffeur huren. Bezoek gerust de website www.debusspecialist.nl om een bus te huren.

Offerte aanvragen

Op de site van DeBusSpecialist kunt u ook terecht om een offerte aan te vragen. Mocht u nog vragen hebben over een van de aangeboden bussen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via de gegevens op de website.