Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Auto-totaal, dé garage in Ede voor jouw voertuig

Voor het onderhoud van jouw voertuig kun je terecht bij de garage in Ede. Dit betrouwbare bedrijf werkt niet alleen voor particulieren, maar voert ook werkzaamheden uit voor zakelijke klanten. Je kunt bij garage Ede terecht voor de Apk-keuring van je auto. Iedere 4 jaar moet je auto weer gekeurd worden, voordat je met de wagen verder mag rijden. Dit heeft voornamelijk te maken met de veiligheid van de auto. De garage kan de keuring professioneel voor je uitvoeren en zal daarbij ook, in overleg, reparaties aan de auto doen. Niet alleen voor een keuring kan je bij deze garage terecht. Ook wanneer je een kleine- of grote beurt aan je auto nodig hebt ben je hier zeker aan het goede adres.

Vakkundigheid bij garage Ede

Bij garage Ede werken veel vakkundige mensen die veel ervaring hebben op het gebied van het repareren van voertuigen. Ook wanneer je auto een schade heeft opgelopen kun je deze laten repareren, Niet alleen een grote deuk in je auto wordt hersteld, maar bijvoorbeeld een kras in je lak kan ook worden weggewerkt. Het is belangrijk om snel te handelen wanneer je ontdekt dat er een kras in je lak zit, dit kan namelijk leiden tot roest en dit is dan niet meer te herstellen. Bij garage Ede weten zij hoe ze dit moeten aanpakken en zullen ervoor zorgen dat de kras snel wordt weggewerkt.

Bandenwissel en storingen

In de zomer of winter is het noodzakelijk om de banden van je auto weer te verwisselen. Zo heb je meer grip op de weg met winterbanden wanneer er een laag sneeuw ligt. In de zomer heb je weer andere banden nodig om de warme wegen te kunnen betreden. Ook voor deze bandenwissel kun je bij garage Ede je auto afleveren en zorgen zij ervoor dat je snel weer de weg op kunt met de juiste banden. Als er een storing staat aangegeven op je dashboard, moet je snel schakelen om te voorkomen dat je in een ongeluk verzeild raakt. Je kunt je voertuig dan snel naar de garage brengen waar de storing kan worden verholpen.