Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Autowrak verkopen via de Belgische autoveiling

Een autowrak verkopen kan heel eenvoudig via de autoveiling website van Besteautobod! Heeft u een wagen die niet meer rijd, niet meer start, schade heeft vanwege een ongeval, of wellicht een kapotte versnellingsbak, koppeling of distributieriem heeft? Bij Besteautobod krijgt u altijd het hoogste bod op uw auto, en bovendien wordt de wagen bij u thuis opgehaald!

De beste prijs voor uw autowrak

De autoveiling van Besteautobod België telt een groot aantal aangesloten garagisten welke een bod op uw wagen uitbrengen. Inmiddels zijn dit er meer dan 5000! De online autoveiling duurt 24 uur en sluit automatisch. De garagisten krijgen dus 1 dag de tijd om een bod uit te brengen op uw autowrak. Het hoogste bod dat via de veiling tot stand komt, wordt meteen naar u doorgestuurd. U weet niet alleen wat uw autowrak waard is, maar ook waarvoor u hem meteen kunt verkopen. Verkopen is niet verplicht omdat de autoveiling van Besteautobod geheel vrijblijvend is.

 

Geen keuring voor verkoop nodig

Normaal gezien is een verkoopkeuring nodig wanneer u een auto verkoopt. Verkoopt u uw autowrak via Besteautobod, dan is een keuring voor verkoop niet nodig. Uw wagen wordt meteen opgehaald, en u ontvangt direct het afgesproken geldbedrag in handen. U bent dus direct van de auto af!

 

Ieder merk, ieder model

Ieder merk auto kunt u gratis en vrijblijvend aanmelden. Het maakt dus niet uit of u een Renault, Ford, Peugeot, Citroën, Volvo, Volkswagen, Seat, BMW, of ander merk auto heeft. Ieder merk is welkom!

 

Tevens kunt u niet alleen met berline of break terecht, maar ook met een cabriolet, monovolume, pickup, suv, terreinwagen en camion.

 

Geen kosten, geen verplichtingen

U kunt gratis deelnemen aan de snelle autoveiling van Besteautobod en gratis uw autowrak verkopen. Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend, dus u bent niet verplicht te verkopen. Alleen wanneer u akkoord gaat met het hoogste bod, verkoopt u uw autowrak. Geen risico’s dus. Bovendien komt een erkend garagist uw auto direct ophalen, en bent u er vanaf. Ook een auto zonder keuring kunt u dus probleem verkopen.

 

Bent u benieuwd wat uw auto waard is? Kom dan snel lang bij de website en meld uw auto vrijblijvend aan!

 

Zoekertje levert minder op

Gaat u uw autowrak online aanbieden via een zoekertje, dan is de kans groot dat u veel minder voor uw wagen terug krijgt. De autoveiling bereikt namelijk direct de juiste personen welke ook direct uw auto komen ophalen. Bovendien hoeft u geen kosten te maken om uw auto onder de aandacht te brengen. De autoveiling van Besteautobod.be is dus de snelste en beste oplossing.