Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Quad kopen online

De laatste jaren zijn Quads steeds populairder geworden, en terecht! Met een Quad rijd je net zo gemakkelijk op de snelweg als op landbouwgrond. Met een Quad kun je op elk terrein rijden, en je hebt alleen een autorijbewijs nodig. Een Quad kopen is meer dan een leuk speeltje, het is een echte alleskunner!

 

Geschiedenis van de Quad

In het begin van de jaren tachtig werden de eerste Trikes op de markt gebracht, scooters met drie wielen. Omdat deze te onveilig bleken werden ze al snel vervangen door ATV’s ofwel All Terrain Vehicle. Dit model sloeg erg aan, met name in de Verenigde Staten. De laatste jaren worden Quads ook steeds populairder in Nederland, je mag er zelfs mee op de snelweg rijden mits de minimale snelheid van 70 km/u wordt gehaald, en als er een kenteken op de Quad zit. Een Quad kopen is nog nooit zo interessant geweest!

 

Geschikt voor Off Road

Utility Quads met grote banden worden vaak gebruikt voor op het platteland. Als je een Quad koopt met vierwielaandrijving kun je probleemloos op akkerland rijden. In situaties waar een tractor te groot is kan een Quad uitkomst bieden. Als je alleen de Quad gebruikt voor eigen terrein kun je een Quad kopen zonder kenteken. Dat kan je honderden euro’s besparen, afhankelijk van de motorinhoud.

 

Ook geschikt voor de openbare weg

Als je de Quad laat voorzien van een kenteken mag je ook op de openbare weg rijden. Als je ook op de snelweg wilt rijden moet je een Quad kopen met een minimale snelheid van 70 km/u. Als de Quad is uitgerust met veiligheidsgordels moet je die dragen, anders is een dragen van een helm voldoende. Een Quad heeft een elektronische ontsteking en je bedient de Quad met je handen, er zitten geen voetpedalen op.

 

Een Quad kopen

Of je nu van plan bent om op de weg te rijden, in het bos of op het akkerland, een Quad kopen kan het leven een stuk aangenamer maken. Je kunt in het weekend lekker gaan crossen, of door de week op het land werken, deze All Terrain Vehicles voelen zich overal thuis.

https://www.fastfuriousscooters.nl/quad/