Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Frisser uitzien door een ooglidcorrectie

Ken je dat gevoel dat je moe bent en der ook moe uit ziet? Mensen die last hebben van hangende oogleden krijgen vaak de opmerking dat ze er moe uit zien terwijl ze dat helemaal niet zijn. Dit kan ze vaak onzeker maken en gefrustreerd. Een manier om van hangende oogleden af te komen is een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie kan een oplossing zijn wanneer iemand last heeft van overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen. Je ogen vallen vaak het eerste op bij mensen en veroudering hiervan is dus ook direct zichtbaar. Hangende oogleden kunnen ervoor zorgen dat iemand er moe uitziet, ook als is dit misschien helemaal niet het geval. Bovendien kunnen de bovenoogleden ervoor zorgen dat het zich achteruit gaat en dit kan resulteren in klachten van vermoeidheid en hoofdpijn. Gelukkig kan door middel van een ooglidcorrectie, wat een kleine ingreep is, groot resultaat geboekt worden.  Een kleine chirurgische ingreep wonderen doen. 

De plastisch chirurg neemt tijdens een ooglidcorrectie overtollige huid weg en zo nodig ook spier- en vetweefsel via een snede in de natuurlijke oogplooi. Wallen zijn een opzichtige verandering, midden in het gezicht. Wallen zorgen ervoor dat je er minder fris uitziet en het loopt vaak door tot de ooglid.. In sommige gevallen is een correctie van alleen het ooglid voldoende. Veel mensen die ooglidcorrectie ervaringen hebben zijn tevreden met het resultaat en voelen zich er meteen zelfverzekerder door.

 

Een aantal plastische ingrepen waaronder een ooglidcorrectie, kunnen ook uitgevoerd worden vanuit de verzekerde zorg. Faceland is een kliniek die vele plastische ingrepen heeft gedaan. Zij vinden het belangrijk dat zij aan de wensen en verwachtingen van hun klanten voldoen.  Daarom  proberen zij dan ook zo goed te helpen tijdens het eerste consult.  Meer informatie over een ooglidcorrectie kunt u op de website vinden van Faceland: www.faceland.nl

http://www.faceland.nl/