Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Wat betekent het Keurmerk Private Lease voor u

Wat betekent het Keurmerk Private Lease voor u?

Herken de betrouwbare private leasemaatschappij aan het keurmerk
De afgelopen jaren is het aantal mensen dat kiest voor private lease explosief toegenomen. Want wie wil niet onbezorgd autorijden, zonder spaargeld te moeten besteden of een lening te moeten afsluiten? Door de explosieve groei van private leasemarkt heeft ook een aantal malafide bedrijven de markt betreden. Deze dubieuze bedrijven proberen met lokkertjes en oplichting snel veel geld te verdienen aan goedgelovige autorijders. Om dit te voorkomen is begin 2017 het Keurmerk Private Lease opgericht door een aantal betrouwbare leasemaatschappijen en consumentenorganisaties, zoals de Consumentenbond. Aspirant leaserijders kunnen daardoor betrouwbare autoleasemaatschappijen herkennen aan dit keurmerk.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease
Klanten van private leasemaatschappijen kunnen vertrouwen op dit keurmerk. Want het Keurmerk Private Lease staat voor de volgende zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden;
  • en compleet product;
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
  • 14 dagen bedenktijd en;
  • Zekerheid bij klachten.

Deze 5 zekerheden voorkomen dat u te veel betaald of wordt opgescheept met een auto die u niet wilt, zonder dat u er vanaf kunt. Ook beschermt het Keurmerk Private Lease u voor het aangaan van financiële verplichtingen die u niet kunt opbrengen. Let daarom op dit keurmerk en kies voor een betrouwbare leasemaatschappij.

XLEasy is flexibel, eerlijk en transparant
Er zijn inmiddels meerdere autoleasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease, waaronder XLEasy. Kenmerkend voor XLEasy is de grote keuze aan auto’s in de showroom die u direct kunt leasen. Daarnaast is XLEasy flexibel, eerlijk, transparant en makkelijk benaderbaar. Bij XLEasy hechten we dan ook aan persoonlijk contact met onze klanten, want pas als je een klant écht kent, kun je hem of haar goed van dienst zijn. Klinkt goed, toch? Neem contact op met XLEasy en merk hoe easy particuliere autolease kan zijn.